Villa Chianni

Toscana, Italien

Hele boligens pris

Hele huset: 10.960.000 kr.

Om boligen

VELKOMMEN TIL VORES NYBYGPROJEKT I CHIANNI

Nu åbner vi muligheden for at deltage i dette spændende projekt på en smuk grund i smørhullet af Chianni. Der er intet andet end oliventræer foran grunden og selve grunden skråner, så I altid vil have en uforstyrret udsigt. Vejen til grunden er blind og der er ingen trafik. Oftes arbejder vi på renoveringsprojekter, men denne grund og beliggenhed kan vi bare ikke sige nej til. Vores erfarne ejendomsudvikler har allerede opført over 50 huse fra bunden, og billederne, I ser, stammer fra et lignende projekt meget tæt på vores byggegrund, som han har bygget. Dette hus vil fungere som inspiration for vores projekt.

CHIANNI

Beliggende i et område omgivet af det typiske toscanske landskab med en storslået udsigt over Valderadalen, er Chianni et ideelt sted at fordybe sig i lange gåture i naturen, især gennem de dyrkede bakker og de pragtfulde lunde, hvorfra nogle af områdets mest berømte produkter stammer. Bag byen ligger større skovområder med vildsvin og kastanjer, hvilket byen er berømt for. Disse udgør grundlaget for de typiske retter, der fejres hvert år under historiske festivaler. Selve byen er kuperet med smalle hyggelige gader og har omkring 900 indbyggere. Der er meget roligt og afslappende, og man møder ikke en stor strøm af turister, som andre steder, selvom turismen dog er stigende, særligt i juni-september. Barerne er byens omdrejningspunkt og meget autentiske. Vi elsker barerne i Chianni, hvor alle mødes og drikker espresso, ser fodbold eller blot hænger ud på pladsen foran.

POOL

Vi bygger jeres helt egen pool, der måler 5 x 10 meter, som vil ligge i forlængelse af husets terrasse. Om aftenen kan I sidde på trappen i poolen, drikke Aperol Spritz og nyde solnedgangen over landskabet. Der vil også blive lavet plads til liggestole omkring poolen, hvor I kan solbade, samt en udendørs bruser.

TERRASSE

Terrassen bliver lagt med italienske fliser, og fra alle hjørner vil I kunne nyde den smukke, uforstyrrede panoramaudsigt, der strækker sig ud over det toscanske landskab. Terrassen er designet med omtanke for både æstetik og funktionalitet og tilbyder både solrige åbne områder og hyggelige skyggefulde områder.

PERGOLA

Vi laver en elegant pergola med plads til et langbord, hvor I kan nyde hyggelige måltider under åben himmel. Der vil også blive gjort plads til et loungeområde, hvor der kan slappes af.

PIZZAOVN

På den ene side af terrassen bygger vi en autentisk pizzaovn og et lille udekøkken med plads til afsætning af madvarer, et køleskab til kolde drikkevarer og en vask. Her kan I tilberede friskbagte pizzaer og lækre grillretter.

FACADE 

Vi bygger et traditionelt stenhus med en facade af robuste sten, der danner en solid og tidløs ramme omkring ferieboligen.

PARKERING

Foran huset laver vi en indkørsel med port og overdækket parkeringspladser.

LUFTHAVNE OG BYER

Med Firenze lufthavn kun 100 km væk og Pisa inden for 35 kms rækkevidde, er adgangen til Toscana let og bekvem. Vinci og Pistoia, som blot en kort køretur væk, byder på unikke oplevelser og historiske seværdigheder. For shoppingentusiaster er Empoli hjemsted for et stort indkøbscenter med et væld af butikker, kun en halv times kørsel væk.

Forhåndsvisning

Når vi har tilstrækkelig interesse i boligen, opretter vi en ejerkreds, køber den, istandsætter og renoverer og slutteligt indretter boligen fra ende til anden. Boligen er ikke købt på forhånd. Den samlede pris inkluderer alt – dvs. boligens købssum, indretning, købsomkostninger og etableringshonorar.

Billederne der vises, er hvordan vi påtænker boligen vil komme til at se ud til slut.

Faciliteter

Lokation

Se boligen fra oven - skriv til os for flere videoer

Se pris og udgifter og få tilsendt materiale på boligen

Prisen inkluderer alt

Vi finder ejerkredsen, opretter et selskab, køber og indretter boligen. OBS: Alle priser er vejledende indtil huset er købt. Husets pris vil aldrig overstige estimeret pris.

Købspris + renovering

Hele huset: DKK 10.960.000

1.070.937,50 kr.

Husets Upgrade

Indretning, elektronik og fuld møblering

102.500,00 kr.

Standard Købsomkostninger i Italien (ca. 10-12%)

Advokat, notar, registrering

46.562,50 kr.

Etableringshonorar

Selskabsstiftelse, administration, jura og planlægning

150.000,00 kr.

Total ⅛ ejerskab

45+ ekslusive dage om året

1.370.000 + ejerudgifter

Skriv dig på venteliste til boligen gratis

Bolig sektion kontaktform

Tilmeld dig infomøde

Tilmeld dig vores infomøde herunder og du vil få tilsendt tidspunkt og dato på mail. På infomødet vil du høre meget mere omkring de forskellige foreninger. På denne måde kan du meget bedre træffe en beslutning om hvad der passer til dig.

tilmeld infomøde form
Standard købsomkostninger i Italien - forklaret

Ligesom du måske kender det fra Danmark, så er der en række omkostninger forbundet med køb af fast ejendom. Handelsomkostningerne er en smule højere i Italien end i Danmark, og det skal man huske at lægge oven i husets pris.

I grove træk siger man, at man skal regne med et tillæg på 11-15% af prisen alt afhængig af boligen. Vi regner således med 12% i vores prisoverslag på boligerne. Tøv aldrig med at kontakte os, hvis du/I skulle have yderligere spørgsmål. 

Ejendomsoverførselsskat: Hvis man ønsker at have fast bopæl i Italien, skal der i forbindelse med skødets underskrift betales en afgift til staten svarende til 3-4 % af den offentlige ejendomsvurdering. Skal ejendommen benyttes som feriehus, stiger beløbet til 9 %.

Hvis huset ikke er nyt og ikke tidligere har været handlet, beregnes ovennævnte omkostninger på købesummen og ikke på den offentlige ejendomsvurdering.

Udgift til notaren, der beregnes i henhold til faste pristabeller ud fra købesummen

På købsstidspunktet er det kun muligt at anslå, hvad disse omkostninger vil beløbe sig til.

Ejendomsskat, den såkaldte ICI, svarer til 0,3% p.a. af den offentlige ejendomsvurdering. 

Villa No. 8 bruger altid juridisk hjælp i forbindelse med et boligkøb.

Advokatsalærerne varierer fra firma til firma, nogle kræver en procentsats af salgssummen (1-1,5 %) og andre tager en fast rate, som typisk starter fra omkring 900 euro for en enkelt tjeneste.

Vores advokat tager ca. 1% af købsprisen.

Tillægstjenester kan meget vel blive opkrævet som ekstra, men vi får selvfølgelig altid en oversigt til jer/dig før vi går i gang. 

I Spanien og Italien handles en bolig som beset, hvilket betyder at køber har undersøgelsespligt. I Spanien udarbejdes der ikke en tilstandsrapport, og der tegnes ikke en ejerskifteforsikring. Derfor undersøger vi udover den rent juridiske del også den fysiske del. Det vil sige, specielt med huse ser vi at der er blevet tilskrevet flere kvadratmeter end hvad lovligt, som er ganske normalt – men naturligvis noget man skal være klar over ved køb. Det er selvfølgelig anbefalelsesværdig at få oplyst om dette er tilfældet og i så fald hvilke områder det gælder, hvordan situationen ser ud, om der er løsninger eller ej, eller om man kan blive berørt af dette i fremtiden, hvilket alt sammen er noget en arkitekt kan svare på.

Priser varierer efter størrelsen på grunden men ligger på omtrent 500-1500 euro. Den endelige pris vil fremgå ved valg af ejendommen.

Vi henviser til Nykredit

Kontakt os for at høre mere

Se andre projekter herunder

ajax-loader