Hvorfor bruge Villa № 8?

Hvorfor
Fordelene i en nøddeskal

Der er mange fordele ved at eje en bolig sammen med flere. Vi har samlet de vigtigste og bedste, synes vi selv, her på siden. Tryk på pilen til højre for at se læse mere. 

Ved at gå sammen om at eje en bolig, får I i al sin enkelthed meget mere for pengene. Du kan vælge at investere for eksempel 1 mio. kroner i en feriebolig et sted alene. Det kommer man bare ikke så langt med. 

Med Villa № 8 kan du smide pengene i en feriebolig lidt udover det sædvanlige, hvor du tilmed får andel i en attraktiv investering. Det giver simpelthen bare rigtig god mening, at flere familier/personer går sammen og ejer flere ferieboliger i fællesskab, i stedet for at hver familie/person køber sin egen.

For nogen er det vigtigt, at man er fri for alt besværet og ansvaret for boligerne. For andre er det økonomien – når man deler, får man ganske enkelt meget mere for pengene.

Vi tager os af alle aspekter af boligstyringen og vil være dit eneste kontaktpunkt. Du skal blot planlægge dit ophold ved hjælp af vores simple bookingsystem. Lås hoveddøren op og nyd dit smukke hjem. I modsætning til timeshare er dette et ægte boligejerskab.

Langt de fleste privatejede ferieboliger, som ikke lejes ud, står tomme det meste af året. Mange ferieboliger bliver således kun benyttet i meget få uger hvert år, og det synes vi er et stort ressourcespild. Ved at flere familier går sammen om flere boliger, udnyttes boligerne langt mere, hvilket boligerne har godt af, og det har nærmiljøet – herunder de lokale handlende – også godt af, da det giver en større aktivitet lokalt.

Ved at gå sammen om at eje får man samtidig meget mere for pengene. De seneste år er deleøkonomien kommet på dagsordenen, og det giver mening i mange henseender, og især når det drejer sig om en feriebolig, som vi jo alle kun benytter en meget lille del af året.

Udover alle fordelene ved at sameje en bolig, vil det tilmed være i vores dybeste interesse at give dig en værdistigning ved salg. Villa № 8 investerer derfor kun i lande og områder, hvor dette kan realiseres. Vores udgangspunkt hviler derfor på stabile ejendomsmarkeder, der er en sikker havn for ejendomsinvestorer. Hvis du vil høre nærmere omkring vores investeringsstrategi, kontakt os endelig eller få tilsendt vores investeringsrapporter. 

Hvorfor vælge Villa № 8

Du køber ikke en bolig, men en livsstil.
Læn dig tilbage og nyd det.

Forenklet køb og salg

End-to-end administration

Ét enkelt kontaktpunkt

Galleri

Vi vælger de bedste boliger