Hvordan fungerer det?

Bare rolig, vi guider dig igennem det hele

Se med trin for trin
Photo_APM_Ocell_KarinaIvaPhotography_2020_58_after_654

Hvordan

Køb 1/8 og op til 1/2 af din drømmebolig. Hver 1/8 giver dig minimum 6 uger pr. år. I modsætning til timeshare, er dette et ægte boligejerskab.

Hvor mange

Hver bolig har mellem to og otte ligestillede ejere. Sammen med ejerkredsen ejer du/I 100% af boligen. Villa № 8 har ingen aktier i boligen. 

22mallorca-jan.jpg
37mallorca-jan.jpg

Én ejerkreds, ét selskab, én bolig

Efter at have fundet de kvalificerede ejere til drømmeboligen, varetager Villa № 8 alt det juridiske arbejde og opretter et dedikeret selskab til din bolig. 

Profesionelle eksperter hele vejen igennem

Vi opfrisker, udstyrer, indretter og eventuelt renoverer din bolig smukt med hjælp fra professionelle europæiske indretningsarkitekter. Kontakt os for at høre mere om disse. 

13mallorca-jan.jpg
Berrow-Projects_Living-room_detail_03

Vi varetager hele processen

Vi varetager og fører tilsyn med selskabet tilknyttet boligen og passer på alle aspekter i din bolig. Det er månedlige fællesudgifter, ejendomsskatter, jura m.m. 

Vi sørger for beskyttelse og garanti

Vi fungerer som dit kontaktpoint. Ejerkredsen kan naturligvis mødes med hinanden, men det vil kun være nødvendigt af personlig interesse. Vi sørger for beskyttelse imod økonomisk misligehold, hvis én af ejerne ikke møder deres ansvar eller grundreglerne.

26mallorca-jan.jpg
0L5A5470-scaled

Når din bolig er klar

Når boligen er købt og alt er skrevet under, skal du bare læne dig tilbage og bruge din feriebolig. Du planlægger selv dit ophold gennem vores simple bookingsystem.  

Sælg når som helst

Hvis du ønsker at sælge din andel i fremtiden, assisterer vi dig hele vejen igennem. Det er helt op til dig, om du vil sælge andelen på markedsvilkår eller gennem Villa № 8. 

Photo_apm_mallorca_espalmador_nachher_poolblick_After_319
ajax-loader