Villa № 2

Marbella, Sydspanien

Hele boligens pris

Hele huset: 10.800.000 kr.

Om boligen

Velkommen til ejerkreds № 2 – en bolig i Aloha, Marbella. 

Gennem denne ejerkreds vil du blive medejer af et dobbelthus med den bedste beliggenhed i Aloha. 

Huset er nøje udvalgt, på baggrund af en kombination af beliggenhed, udsigt og muligheder. At huset i sig selv, er nyrenoveret og rummer plads til hele familien topper alle forventninger i forhold til prisen. Her bliver du medejer af et mulighedsrigt smukt rækkehus, i en tryg og rolig urbanization med gåafstand til alt hvad hjertet begærer.

Boligen er en yderst sjælden og meget unik mulighed, der ikke opstår særlig ofte. Du får 4 soveværelser ensuite og direkte pool adgang fra alle værelserne. Hele tre terrasser, garage og mulighed for at bygge en tagterrasse er kun et udpluk af de bedste ting ved boligen. Køkkenet er lækkert og moderne og hænger sammen med den lyse stue og spisestue. Herfra får du direkte adgang til den utrolige terrasse med en fantastisk udsigt over golfbanen og bjerget. Soveværelserne er meget rummelige og badeværelserne er blevet renoveret til en god standard. Få hundrede meter fra boligen finder du Aloha Golf club og du har tilmed havkig.

Azahara II har en fælles saltvands swimmingpool og en fantastisk udsigt over det berømte La Concha-bjerg.

Den fuldstændig fantastiske beliggenhed, sikrer boligen en opskrivning og den bedste mulighed en solid og yderst fornuftig investering.

Billederne viser på ingen måde boligens fulde potentiale, så skriv til os for at få meget mere af vide – og husk vi indretter og giver altid boligen den nødvendige upgrade. 

Bliv medejer af Villa № 2 og køb op til halvdelen af boligen. Boligen vil være klar 1-2 måneder efter købet. Skriv dig op til boligen i dag eller tilmeld dig vores online infomøde for at høre mere omkring det hele. 

Forhåndsvisning

Når vi har tilstrækkelig interesse i boligen, stifter vi selskabet til boligen, køber den, og indretter boligen til sidst efter behov. Boligen er ikke købt på forhånd. Den samlede pris inkluderer alt – dvs. boligens købssum, indretning, købsomkostninger og etableringshonorar.

Faciliteter

Lokation

Se pris og udgifter og få tilsendt materiale på boligen

Prisen inkluderer alt

Vi finder ejerkredsen, opretter et selskab, køber og indretter boligen. OBS: Alle priser er vejledende indtil huset er købt. Husets pris vil aldrig overstige estimeret pris.

Købspris

Hele huset: DKK 8.567.500

1.070.940 kr.

Husets Upgrade

Renovering, Indretning, elektronik og fuld møblering

60.000 kr.

Standard Købsomkostninger i Spanien (ca. 10%)

Advokat, notar, registrering

115.000 kr.

Etableringshonorar

Selskabsstiftelse, administration, jura og planlægning

107.100 kr.

Total ⅛ ejerskab

45+ ekslusive dage om året

1.353.000 kr. + ejerudgifter

Skriv dig på venteliste til boligen gratis

Bolig sektion kontaktform

Book et møde med os.

Tilmeld dig infomøde

Tilmeld dig vores infomøde herunder og du vil få tilsendt tidspunkt og dato på mail. På infomødet vil du høre meget mere omkring de forskellige foreninger. På denne måde kan du meget bedre træffe en beslutning om hvad der passer til dig.

tilmeld infomøde form
Standard købsomkostninger i Spanien - forklaret

Ligesom du måske kender det fra Danmark, så er der en række omkostninger forbundet med køb af fast ejendom. Handelsomkostningerne er en smule højere i Spanien end i Danmark, og det skal man huske at lægge oven i husets pris.

I grove træk siger man, at man skal regne med et tillæg på 11-13% af prisen alt afhængig af boligen. Vi regner således med 12% i vores prisoverslag på boligerne. Tøv aldrig med at kontakte os, hvis du/I skulle have yderligere spørgsmål. 

Afgifter for at købe en bolig ligger på mellem 8 og 10% af boligens købspris. Dette er en afgift til staten, en “overførselsskat” eller på spansk “Impuesto de Transferencia de Propiedad”. Af de første 400.000 euro betales 8%, af de næste 300.000 euro betales 9% og 10% af prisen der overstiger 700.000€.

Køber du projektsalg betaler du ikke afgift, men derimod en såkaldt IVA på 10%. IVA står for Impuesto Sobre El Valor Añadido og er det, som i Danmark hedder moms. Udover dette, betales der yderligere 1,5% i stempelafgift ved projektsalg.

Selv om det ikke er usædvanligt, at denne udgift bliver et forhandlingspunkt mellem sælger og køber, er det oftest køber, der bærer denne omkostning.

På købsstidspunktet er det kun muligt at anslå, hvad disse omkostninger vil beløbe sig til, men det vil være ganske korrekt at vurdere dem til ca. 0,45 % af købesummen.

Igen er dette en udgift, som normalt dækkes af køberen, men det er ikke lovmæssigt bestemt. Denne udgift kan også kun gives som et overslag, først når skødet er blevet fremlagt for det pågældende tinglysningskontor, får du et præcist beløb. Men et tillæg på 0,5 % af købesummen skulle være nok til at dække udgiften.

Selvom det ikke er et krav, at man benytter en advokat, når man køber ejendom i Spanien, vil Villa no. 8 altid gøre brug af juridisk hjælp på Mallorca.

Advokatsalærerne varierer fra firma til firma, nogle kræver en procentsats af salgssummen (1-1,5 %) og andre tager en fast rate, som typisk starter fra omkring 900 euro for en enkelt tjeneste.

Vores advokat tager ca. 1% af købsprisen.

Tillægstjenester kan meget vel blive opkrævet som ekstra, men vi får selvfølgelig altid en oversigt til jer/dig før vi går i gang. 

I Spanien handles en bolig som beset, hvilket betyder at køber har undersøgelsespligt. I Spanien udarbejdes der ikke en tilstandsrapport, og der tegnes ikke en ejerskifteforsikring. Derfor undersøger vi udover den rent juridiske del og så den fysiske del. Det vil sige, specielt med huse ser vi at der er blevet tilskrevet flere kvadratmeter end hvad lovligt, som er ganske normalt – men naturligvis noget man skal være klar over ved køb. Det er selvfølgelig anbefalelsesværdig at få oplyst om dette er tilfældet og i så fald hvilke områder det gælder, hvordan situationen ser ud, om der er løsninger eller ej, eller om man kan blive berørt af dette i fremtiden, hvilket alt sammen er noget en arkitekt kan svare på.

Priser varierer efter størrelsen på grunden men ligger på omtrent 500-1500 euro. Den endelige pris vil fremgå ved valg af ejendommen.

Finansiering med Nykredit?

Kontakt os for at høre mere

Se andre ejerkredse åben for tilmelding

Villa № 1

Marbella, Sydspanien

650.000 kr. (1/8)

Boligens værdi: 5.200.000 kr.

ajax-loader