Montecastello, Toscana

Toscana, Italien

Hele boligens pris

Hele huset: 10.000.000 kr.

Om boligen

Velkommen til en bolig i Montecastello, Toscana!

Villa No. 8 nøjes aldrig og det har taget et ondt år at finde frem til den perfekte bolig – men nu er den her!

Gennem denne ejerkreds vil du blive medejer af et fuldstændig magisk hus på en bakketop midt i Toscana. Her får du traditionel charme, 360 graders udsigt og strand og hav indenfor 30 min. Udsigten fra huset er helt fantastisk og byder blandt andet på bølgede toscanske bakker, tårnet i Montecastello og havet i Marina di Pisa når træerne bliver fældet og klippet til.

Huset et inddelt i to etager. Vi totalrenoverer huset og transformerer det fuldstændig, hvortil du kan forvente 4 soveværelser ensuite (ét i stueplan), åbent køkken og stue, ny overdækket terrasse, tilbygning af pool, stor have og nypudset facade. Vi renoverer med respekt for de traditionelle toscanske detaljer men samtidig får hele huset et pift til en moderne familie med lys, åbenhed og fokus på al-fresco og udenførslivet.

Huset her ligger i fuldstændig magiske Montecastello.

Montecastello er en lille landsby beliggende i kommunen Pontedera i provinsen Pisa, Toscana, Italien.

Det unikke ved Montecastello er dets lille by som snor sig som et sneglehus og ender med den flotteste udsigt du kan se på toppen af bakken. Her findes kun to restauranter – men begge rigtig gode. Fra huset kan man se byens bakketop.

På 10 min. når du motorvejen Fi-Pi-Li som er den hurtigste vej til Firenze, Pisa og Livorno. På denne måde kan du således nå alle de omkringliggende byer på ingen tid. Du får tilmed kun 30 min. til havet og 25 min. til Pisa Lufthavn.

Kontakt os for at høre meget mere!

Forhåndsvisning

Når vi har tilstrækkelig interesse i boligen, stifter vi selskabet til boligen, køber den, og indretter boligen til sidst efter behov. Boligen er ikke købt på forhånd. Den samlede pris inkluderer alt – dvs. boligens købssum, indretning, købsomkostninger og etableringshonorar.

Faciliteter

Lokation

Se pris og udgifter og få tilsendt materiale på boligen

Prisen inkluderer alt

Vi finder ejerkredsen, opretter et selskab, køber og indretter boligen. OBS: Alle priser er vejledende indtil huset er købt. Husets pris vil aldrig overstige estimeret pris.

Købspris + renovering

Hele huset: DKK 8.195.000kr.

1.025.000 kr.

Husets Upgrade

Indretning, elektronik og fuld møblering

75.000 kr.

Standard Købsomkostninger i Italien (ca. 10-12%)

Advokat, notar, registrering

100.000 kr.

Etableringshonorar

Selskabsstiftelse, administration, jura og planlægning

128.000 kr.

Total ⅛ ejerskab

45+ ekslusive dage om året

1.330.000 + ejerudgifter

Skriv dig på venteliste til boligen gratis

Bolig sektion kontaktform

Book et møde med os.

Tilmeld dig infomøde

Tilmeld dig vores infomøde herunder og du vil få tilsendt tidspunkt og dato på mail. På infomødet vil du høre meget mere omkring de forskellige foreninger. På denne måde kan du meget bedre træffe en beslutning om hvad der passer til dig.

tilmeld infomøde form
Standard købsomkostninger i Italien - forklaret

Ligesom du måske kender det fra Danmark, så er der en række omkostninger forbundet med køb af fast ejendom. Handelsomkostningerne er en smule højere i Italien end i Danmark, og det skal man huske at lægge oven i husets pris.

I grove træk siger man, at man skal regne med et tillæg på 11-15% af prisen alt afhængig af boligen. Vi regner således med 12% i vores prisoverslag på boligerne. Tøv aldrig med at kontakte os, hvis du/I skulle have yderligere spørgsmål. 

Ejendomsoverførselsskat: Hvis man ønsker at have fast bopæl i Italien, skal der i forbindelse med skødets underskrift betales en afgift til staten svarende til 3-4 % af den offentlige ejendomsvurdering. Skal ejendommen benyttes som feriehus, stiger beløbet til 9 %.

Hvis huset ikke er nyt og ikke tidligere har været handlet, beregnes ovennævnte omkostninger på købesummen og ikke på den offentlige ejendomsvurdering.

Udgift til notaren, der beregnes i henhold til faste pristabeller ud fra købesummen

På købsstidspunktet er det kun muligt at anslå, hvad disse omkostninger vil beløbe sig til.

Ejendomsskat, den såkaldte ICI, svarer til 0,3% p.a. af den offentlige ejendomsvurdering. 

Villa No. 8 bruger altid juridisk hjælp i forbindelse med et boligkøb.

Advokatsalærerne varierer fra firma til firma, nogle kræver en procentsats af salgssummen (1-1,5 %) og andre tager en fast rate, som typisk starter fra omkring 900 euro for en enkelt tjeneste.

Vores advokat tager ca. 1% af købsprisen.

Tillægstjenester kan meget vel blive opkrævet som ekstra, men vi får selvfølgelig altid en oversigt til jer/dig før vi går i gang. 

I Spanien og Italien handles en bolig som beset, hvilket betyder at køber har undersøgelsespligt. I Spanien udarbejdes der ikke en tilstandsrapport, og der tegnes ikke en ejerskifteforsikring. Derfor undersøger vi udover den rent juridiske del også den fysiske del. Det vil sige, specielt med huse ser vi at der er blevet tilskrevet flere kvadratmeter end hvad lovligt, som er ganske normalt – men naturligvis noget man skal være klar over ved køb. Det er selvfølgelig anbefalelsesværdig at få oplyst om dette er tilfældet og i så fald hvilke områder det gælder, hvordan situationen ser ud, om der er løsninger eller ej, eller om man kan blive berørt af dette i fremtiden, hvilket alt sammen er noget en arkitekt kan svare på.

Priser varierer efter størrelsen på grunden men ligger på omtrent 500-1500 euro. Den endelige pris vil fremgå ved valg af ejendommen.

Finansiering med Nykredit?

Kontakt os for at høre mere

Se andre ejerkredse åben for tilmelding

Villa № 5

Marbella, Sydspanien

1.500.000 kr. (1/8)

Boligens værdi: 12.000.000 kr.

ajax-loader