Om os

Bagom Villa No. 8

En mission om at forene rejseoplevelser med sund fornuft og god økonomi.

Hvem er vi?

Villa № 8 er stiftet af Nikolaj Blechingberg Kure og Mille Køhnke Lindstrøm. En kærlighed for fast ejendom og tidligere bosiddende i Spanien har udmundet sig i en passion for lige præcis Villa № 8.

IMG_1800
IMG_1824

Vores historie

Vores historie starter tilbage i Chicago, USA, hvor Mille på daværende tidspunkt arbejdede i Udenrigsministeriet. Efter længere overvejelse og ønsket om et andet liv besluttede vi os for at skifte kurs. Vi pakkede alle vores kufferter og tog afsted sammen med vores hund, Bobby, på et direkte fly fra Chicago til Mallorca. Vi har altid været fascineret af at rejse og opleve det liv, der kan udfolde sig i andre steder i verden. Samtidig har vi et ønske om at give andre danskere muligheden for at forene rejselivet med god økonomi og fornuftige investeringer – også i livet. Udgangspunktet er derfor blevet til boliger i Sydeuropa, beliggende på lokationer, der opfylder alle krav til ovenstående. Vores mission er at gøre det nemt og attraktivt at eje sammen med andre – men stadig opnå fordele som skattefri fortjeneste ved salg.

Vi vil give mulighed for det, der kan virke give uopnåeligt

Vi erfarede selv gennem tidligere købsproces på Mallorca, hvilken jungle det spanske marked ved første øjekast kan være. Det endte faktisk af samme årsag med at vores handel gik i vasken. Hvor ville vi have ønsket, at nogen havde fortalt os alt det, som vi ved i dag. Vi ved dermed fra erfaring, at det kan være rart at være i trygge – og ikke mindst kyndige – hænder  igennem hele processen. Vi er derfor stolte af vores ekspertise, som gør det muligt at opfylde jeres drømme og stå for alt fra A-Z – også efter boligen er købt.

IMG_4509
Photo_APM_Osiris_2020_81_After_696

Alt for mange får aldrig udlevet drømmen om en feriebolig i udlandet

For nogen er det besværet og ansvaret og for andre er det økonomien, der holder dem til tilbage fra at udleve drømmen. Med Villa № 8 hviler der et ønske om at give flere danskere mulighed for at sameje en bolig. Når man deler, får man meget mere for pengene. Det er nemt og ubesværet og den bedste investering, du kan gøre dig. Det er en investering i meget mere end bare mursten – det er en investering i livet og nye oplevelser. Det giver altså mening at dele.

Social bæredygtighed er vigtigt

Sidst men ikke mindst står alt for mange huse tomme efter sommeren – både i Sydeuropa og Danmark. Det er ikke blot usundt for huset, men også for den sociale bæredygtighed. Vi ønsker at den lille købmand, naboer og lokalsamfundet skal trives og blomstre med os. Derudover forsøger vi så vidt muligt at bevare traditionelle bygninger og materialer fremfor at bygge nyt og indtænker altid energibesparende løsninger i boligerne. 

IMG_1834
hvordan fungerer en andels feriebolig med villa no. 8

Læs mere omkring hvordan

Hvordan fungerer det?

Læs med herunder for at vide meget mere omkring hvordan det er at eje en feriebolig propertionelt. Vi guider hele vejen igennem.

martin-widenka-61HdqMxX2lc-unsplash

Oftest stillede spørgsmål

Her kan du finde alle svarene

Her kan du læse alle svarene på de oftest stillede spørgsmål – finder du ikke dit, tøv aldrig med at kontakte os. 

guille-pozzi-wguqf_tabDM-unsplash

Hvad leder du efter?

Hvis du drømmer om noget helt andet

Vi er nok specialiserede i Mallorca og Danmark men vi vokser hele tiden. Kontakt os og skriv dig op til din drømmebolig i dag.

ajax-loader