Villa Tourrettes-sur-Loup

Provence, Cote d'Azur

Hele boligens pris

Hele huset: 18.800.000 kr.

Om boligen

VELKOMMEN TIL VORES NÆSTE PROJEKT I TOURRETTES-SUR-LOUP, PROVENCE 

Smuk og velholdt 5-værelses villa på 200 m² med et uafhængigt anneks, stor pool og en fantastisk panoramaudsigt over havet og dalen. Villaen ligger i et roligt boligområde i Tourrettes-sur-Loup på en 2.500 m² grund i gåafstand til den charmerende franske landsby. Villaen er velbygget med materialer af høj kvalitet, højt til loftet, aircondition, samt store åbne døre og vinduer, der giver mulighed for at nyde den fantastiske udsigt.

BOLIGEN

Stuen er indrettet med en indbydende entré, en stor opholdsstue med pejs og direkte adgang til terrassen og poolområdet, som har en smuk havudsigt. Der er også en spisestue og et køkken med direkte adgang til terrassen og poolområdet. I stuen er der et soveværelse med eget bad og toilet, samt direkte adgang til terrassen og poolområdet, et gæstetoilet, vaskerum, opbevaringsrum og direkte adgang til garagen. En åben trappe fører op til første sal. På første sal er der tre soveværelser, alle med egne badeværelser og toilet. Disse værelser deler en stor balkon med den forbløffende udsigt over poolen, havet og bjergene. I kælderen er der et uafhængigt anneks med endnu et soveværelse med badeværelse og toilet; et poolteknikrum og opbevaringsrum.

UDSIGT

Fra Villaen har I en fantastisk 180 graders udsigt over landskabet og ned til det blå Middelhav. Huset ligger højt oppe i de provençalske bjerge, og det giver et vidtrækkende panorama view. Udsigten er helt uforstyret og her er ingen støj fra trafik eller andet. 

Udsigten inkluderer også Côte d’Azur-kysten, med sine travle byer og det azurblå vand. Husets høje placering gør, at man ofte også kan se imponerende solopgange og solnedgange, der maler himlen i smukke farver.

Det er en oplevelse, at stå der og kigge ud over det hele. Der er en ro over landskabet, mens den bløde vind blæser gennem bjergene, og du kan fornemme historiens ånd i denne gamle landsby, som ligger lige ved siden af. I horisonten er det næsten som om, at himmel og hav smelter sammen, og det giver en følelse af uendelighed og forbindelse med naturen. 

Udsigten er helt unik og fås ikke bedre i det sydlige frankring. 

SKRÆDDERSYET TIL JER

Boligen gennemgår en omfattende renovering fra A-Z, hvor vi stræber efter at opnå den perfekte balance mellem autenticitet og modernitet, skræddersyet til jer.

Villaen bliver designet med fokus på en indendørs/udendørs livsstil, så overgangen fra den varme sydfranske sol til den kølige stue med smukke stengulve er let at forestille sig.

RENOVERING INDE

Køkkenet gennemgår en total renovering med nye elementer, hvidevarer og indretning. Alle badeværelser bliver renoveret med nye armaturer, fliser og andre designelementer.

Der etableres nye indbyggede skabe i udvalgte rum for at optimere opbevaringspladsen.

Villaen vil få en ny, flot indbygget pejs eller en ny pejsenhed.

Husets interiør bliver også malet for at friske det op og matche den nye stil.

RENOVERING UDE

For at skabe et ensartet udseende skal husets facade og søjler males, så hele huset har samme farve. Der vil blive installeret nye skodder i olivengrøn på vinduerne. 

Terrasserne forbedres med et nyt loft for at give et mere moderne look.

For at gøre poolen mere vedligeholdelsesvenlig vil vi ændre klorsystemet til et saltvandssystem. Varmepumpen i poolen erstattes med en ny, hvis den eksisterende ikke fungerer korrekt.

LUFTHAVN

Lufthavnen i Nice er kun 20 km fra huset og kan nås med bil på 30 minutter.

 

Forhåndsvisning

Når vi har tilstrækkelig interesse i boligen, opretter vi en ejerkreds, køber den, istandsætter og renoverer og slutteligt indretter boligen fra ende til anden. Boligen er ikke købt på forhånd. Den samlede pris inkluderer alt – dvs. boligens købssum, indretning, købsomkostninger og etableringshonorar.

Billederne der vises, er hvordan vi påtænker boligen vil komme til at se ud til slut.

Faciliteter

Lokation

Se boligens udsigt - skriv til os for flere videoer

Se pris og udgifter og få tilsendt materiale på boligen

Prisen inkluderer alt

Vi finder ejerkredsen, opretter et selskab, køber og indretter boligen. OBS: Alle priser er vejledende indtil huset er købt. Husets pris vil aldrig overstige estimeret pris.

Købspris + renovering

Hele huset: DKK 18.800.000

1.840.000 kr.

Husets Upgrade

Indretning, elektronik og fuld møblering

100.00 kr.

Standard Købsomkostninger i Italien (ca. 10-12%)

Advokat, notar, registrering

170.000 kr.

Etableringshonorar

Selskabsstiftelse, administration, jura og planlægning

240.000 kr.

Total ⅛ ejerskab

45+ ekslusive dage om året

2.350.000 + ejerudgifter

Skriv dig på venteliste til boligen gratis

Bolig sektion kontaktform

Tilmeld dig infomøde

Tilmeld dig vores infomøde herunder og du vil få tilsendt tidspunkt og dato på mail. På infomødet vil du høre meget mere omkring de forskellige foreninger. På denne måde kan du meget bedre træffe en beslutning om hvad der passer til dig.

tilmeld infomøde form
Standard købsomkostninger i Italien - forklaret

Ligesom du måske kender det fra Danmark, så er der en række omkostninger forbundet med køb af fast ejendom. Handelsomkostningerne er en smule højere i Italien end i Danmark, og det skal man huske at lægge oven i husets pris.

I grove træk siger man, at man skal regne med et tillæg på 11-15% af prisen alt afhængig af boligen. Vi regner således med 12% i vores prisoverslag på boligerne. Tøv aldrig med at kontakte os, hvis du/I skulle have yderligere spørgsmål. 

Ejendomsoverførselsskat: Hvis man ønsker at have fast bopæl i Italien, skal der i forbindelse med skødets underskrift betales en afgift til staten svarende til 3-4 % af den offentlige ejendomsvurdering. Skal ejendommen benyttes som feriehus, stiger beløbet til 9 %.

Hvis huset ikke er nyt og ikke tidligere har været handlet, beregnes ovennævnte omkostninger på købesummen og ikke på den offentlige ejendomsvurdering.

Udgift til notaren, der beregnes i henhold til faste pristabeller ud fra købesummen

På købsstidspunktet er det kun muligt at anslå, hvad disse omkostninger vil beløbe sig til.

Ejendomsskat, den såkaldte ICI, svarer til 0,3% p.a. af den offentlige ejendomsvurdering. 

Villa No. 8 bruger altid juridisk hjælp i forbindelse med et boligkøb.

Advokatsalærerne varierer fra firma til firma, nogle kræver en procentsats af salgssummen (1-1,5 %) og andre tager en fast rate, som typisk starter fra omkring 900 euro for en enkelt tjeneste.

Vores advokat tager ca. 1% af købsprisen.

Tillægstjenester kan meget vel blive opkrævet som ekstra, men vi får selvfølgelig altid en oversigt til jer/dig før vi går i gang. 

I Spanien og Italien handles en bolig som beset, hvilket betyder at køber har undersøgelsespligt. I Spanien udarbejdes der ikke en tilstandsrapport, og der tegnes ikke en ejerskifteforsikring. Derfor undersøger vi udover den rent juridiske del også den fysiske del. Det vil sige, specielt med huse ser vi at der er blevet tilskrevet flere kvadratmeter end hvad lovligt, som er ganske normalt – men naturligvis noget man skal være klar over ved køb. Det er selvfølgelig anbefalelsesværdig at få oplyst om dette er tilfældet og i så fald hvilke områder det gælder, hvordan situationen ser ud, om der er løsninger eller ej, eller om man kan blive berørt af dette i fremtiden, hvilket alt sammen er noget en arkitekt kan svare på.

Priser varierer efter størrelsen på grunden men ligger på omtrent 500-1500 euro. Den endelige pris vil fremgå ved valg af ejendommen.

Vi henviser til Nykredit

Kontakt os for at høre mere

Se andre projekter herunder

ajax-loader