villa marbella - altid åben

Villa Marbella altid åben
andalusien, spanien
1.650.000 kr. | ⅛ del

VELKOMMEN TIL VORES ALTID ÅBNE PROJEKT I MARBELLA

Denne side fungerer som vores standard tilmelding til et projekt i Marbella. Nogen gange har vi et åbent specifikt hus, men det kan være det ikke er for dig, hvorfor man derved her kan tilmelde sig en bolig i Marbella alligevel – beliggende et andet sted.

Hele boligens pris: 13.200.000 kr.

Om boligen

ALTID ÅBENT PROJEKT I MARBELLA
Marbella er til dig der elsker sydens sol og som leder efter det perfekte feriehus til hele familien!

Du bliver medejer af intet mindre end 4 soveværelser, 4 badeværelser, pool og stor terrasse. Her får du et hus med plads til hele familien – og mere til.

Vores næste projekt vil vi finde i området omkring Nueva Andalucia, San Pedro eller La Quinta. San Pedro er et stenkast fra vandet, og La Quinta giver jer en fantastisk udsigt. Lige meget hvad vil huset aldrig være længere væk end 10 minutter fra vandet.

I La Quinta får du Marbellas absolut bedste havudsigt hele vejen fra det østlige Marbella til Gibraltar. Den sydvestlige placering giver ydermere et fremragende udsyn over søen og de flotte bjerge.

Marbella er blandt andet et paradis for mange golfentusiaster og byder på et dusin fantastiske baner, der giver jer mulighed for at spille golf med den unikke baggrund af både havet og bjergene.

Byens gamle kvarter, der ligger i en smuk bugt, er en ren fornøjelse, med typisk andalusiske hvidkalkede huse og appelsintræer, der pryder gader og pladser. En ideel ramme for at nyde den lækre mad fra det lokale køkken.

Marbella er en af de vigtigste destinationer på Costa del Sol. Dens vidunderlige klima, strande, naturlige omgivelser og fremragende sportsfaciliteter er blot nogle af de mange attraktioner, byen tilbyder. Dens faciliteter inkluderer et udsøgt underholdningsområde med restauranter, faciliteter og butikker, der tilbyder førende internationale modemærker og luksusvarer.

Forhåndsvisning

Når vi har tilstrækkelig interesse i boligen, opretter vi en ejerkreds, køber den, istandsætter og renoverer og slutteligt indretter boligen fra ende til anden. Boligen er ikke købt på forhånd. Den samlede pris inkluderer alt – dvs. boligens købssum, indretning, købsomkostninger og etableringshonorar. Billederne der vises, er hvordan vi påtænker boligen vil komme til at se ud til slut.

8 ejere - 1 unik bolig

Husets Upgrade

Indretning, elektronik og fuld møblering

100.000 kr.

Købspris + renovering

Hele huset: DKK 10.520.000 kr.

1.315.000 kr.

Standard Købsomkostninger i spanien (ca. 10-12%)

Advokat, notar, registrering

95.000 kr.

Etableringshonorar

Selskabsstiftelse, administration, jura og planlægning

140.000 kr.

Total ⅛ ejerskab

45+ ekslusive dage om året

1.650.000 + ejerudgifter

Faciliteter

Previous
Next
Få tilsendt materiale på boligen
Prisen inkluderer alt

Vi finder ejerkredsen, opretter et selskab, køber og indretter boligen. OBS: Alle priser er vejledende indtil huset er købt. Husets pris vil aldrig overstige estimeret pris.

Tilmeld dig infomøde

Tilmeld dig vores infomøde herunder og du vil få tilsendt tidspunkt og dato på mail. På infomødet vil du høre meget mere omkring de forskellige foreninger. På denne måde kan du meget bedre træffe en beslutning om hvad der passer til dig.

Tilmeld dig nedenfor og få detaljer

STANDARD KØBSOMKOSTNINGER I SPANIEN

Ligesom du måske kender det fra Danmark, så er der en række omkostninger forbundet med køb af fast ejendom. Handelsomkostningerne er en smule højere i Spanien end i Danmark, og det skal man huske at lægge oven i husets pris.

I grove træk siger man, at man skal regne med et tillæg på 11-15% af prisen alt afhængig af boligen. Vi regner således med 12% i vores prisoverslag på boligerne. Tøv aldrig med at kontakte os, hvis du/I skulle have yderligere spørgsmål.

Ejendomsoverførselsskat: Hvis man ønsker at have fast bopæl i Italien, skal der i forbindelse med skødets underskrift betales en afgift til staten svarende til 3-4 % af den offentlige ejendomsvurdering. Skal ejendommen benyttes som feriehus, stiger beløbet til 9 %.

Hvis huset ikke er nyt og ikke tidligere har været handlet, beregnes ovennævnte omkostninger på købesummen og ikke på den offentlige ejendomsvurdering.

Udgift til notaren, der beregnes i henhold til faste pristabeller ud fra købesummen

På købsstidspunktet er det kun muligt at anslå, hvad disse omkostninger vil beløbe sig til.

Ejendomsskat, den såkaldte ICI, svarer til 0,3% p.a. af den offentlige ejendomsvurdering. 

Villa No. 8 bruger altid juridisk hjælp i forbindelse med et boligkøb.

Advokatsalærerne varierer fra firma til firma, nogle kræver en procentsats af salgssummen (1-1,5 %) og andre tager en fast rate, som typisk starter fra omkring 900 euro for en enkelt tjeneste.

Vores advokat tager ca. 1% af købsprisen.

Tillægstjenester kan meget vel blive opkrævet som ekstra, men vi får selvfølgelig altid en oversigt til jer/dig før vi går i gang. 

I Spanien og Italien handles en bolig som beset, hvilket betyder at køber har undersøgelsespligt. I Spanien udarbejdes der ikke en tilstandsrapport, og der tegnes ikke en ejerskifteforsikring. Derfor undersøger vi udover den rent juridiske del også den fysiske del. Det vil sige, specielt med huse ser vi at der er blevet tilskrevet flere kvadratmeter end hvad lovligt, som er ganske normalt – men naturligvis noget man skal være klar over ved køb. Det er selvfølgelig anbefalelsesværdig at få oplyst om dette er tilfældet og i så fald hvilke områder det gælder, hvordan situationen ser ud, om der er løsninger eller ej, eller om man kan blive berørt af dette i fremtiden, hvilket alt sammen er noget en arkitekt kan svare på.

Priser varierer efter størrelsen på grunden men ligger på omtrent 500-1500 euro. Den endelige pris vil fremgå ved valg af ejendommen.

Vi henviser til din bolig økonomi

Kontakt os for at høre mere

Se andre projekter til salg

Villa Tourrettes-sur-Loup

Provence, Cote d'azur

2.350.000 kr. (1/8)

Toscana - altid åben

Toscana, Italien

1.500.000 kr. (1/8)

ajax-loader