Fra drøm til virkelighed - historien om Villa No. 1 i Aloha, Marbella

Læs her om vores første ejerforening - en eksklusiv deleferiebolig i Aloha, Marbella. Tag med på vores rejse, hvor vi fortæller, hvordan denne drømmebolig blev fundet, renoveret og formet af samarbejdet mellem dedikerede familier og Villa No. 8's team.

Villa No. 1 før

Villa No. 1 efter

Informationer om boligen

Marbella, sydspanien
1.370.000 kr. | ⅛ del

Hele boligens pris: 10.960.000 kr.

Det var en lang rejse at finde den helt rigtige bolig i Marbella, men da vi kom ud til ejendommen, vidste vi, at den var helt perfekt. Vejen endte foran Urbanizationen med minimal trafik, fri udsigt - ingen forstyrrende elementer og sidst men ikke mindst havudsigt. Alt sammen noget, som burde have kostet en bondegård, og vi vidste, at dette kun kunne være for godt til at være sandt. At gøre vores ejere en god investering ligger højt på vores prioritetsliste.

Få indblik i den spændende rejse fra en ordinær bolig til en stilfuld og komfortabel feriebolig, alt sammen takket være en gennemtænkt renoveringsproces.

Boligen var egentlig udmærket da vi købte den - men stilarten var virkelig kedelig, kvalitetesfattig og smagsløs. Vores visioner for boligen blev lagt efter første besøg. Det var alfa omega for os at sælge boligen til familierne, som den kunne blive til. Det er vigtigt, at vi fortæller, hvad boligen kan blive til, så vores ejere kan forestille sig slutresultatet. Det kan være svært, at sidde hjemme i Danmark og købe en andel i en bolig, du aldrig har set. Samtidig er tilliden til Villa No. 8 og afgivelse af kontrol alfa omega - også i dette projekt. Familierne vidste, hvad de overordnede linjer var, men hvordan de enkelte penselstrøg kom til at se ud, det er ikke noget vi kan beskrive på forhånd.

Villa No. 8 fastlægger en stil for projektet, som følger virksomhedens stil og lige netop derfor, er det altafgørende, at vores ejere stoler på, at det vi gør er det rigtige i en renoveringsproces. Når det så er sagt, har vi altid en tæt dialog med vores kunder undervejs i projektet og idéer og sparring er altid noget, vi sætter pris på i processen.

Hvordan vi fik samlet gruppen af familier og skabte en harmonisk ejerforening, baseret på tillid, samarbejde og en fælles vision om en luksuriøs deleferie.

Denne ejerforening er sammensat af familier, der har fulgt Villa No. 8 fra start. Vi brugte meget tid på at tale med familierne, lære dem at kende så godt, så muligt og vi sikrede os, at Villa No. 8s konceptet rent faktisk var noget for dem. Virksomheden var stadig i sin spæde start, så da vi ikke havde nogen tidligere projekter at vise, var nøglen til succes tillid til konceptet.

Tillid skabte ultimativt harmonien og tiltrak familier, der alle ville det samme - og mødtes over en beslutning, som skulle træffes relativt hurtigt, da boligen var lavt prissat og endnu ikke var kommet på markedet, da vi første gang så den.

Fra idé til virkelighed: Villa No. 8's filosofi om konstant forbedring blev integreret i renoveringsprocessen med kundernes stemme som en central del af designbeslutningerne.

Vi taler, sparrer og lytter altid til vores kunder undervejs. Villa No. 8 arbejder altid ud fra den filosofi, at vi altid kan blive bedre - hvilket bestemt også er gældende for en renoveringsproces. For os, var det derfor et vigtigt element, at familierne havde lyst til at komme med deres besyv undervejs - men samtidig accepterede, hvis vi ikke implementerede nogle af dem af den ene eller den anden årsag.

Vi brugte innovative designelementer og funktioner til at gøre denne deleferiebolig til et sandt paradis for enhver, fra udendørs terrasser til skræddersyede interiørløsninger.

Fokusset i denne bolig ligger på udendørsarealerne for at fremhæve den fantastiske udsigt til både golfbaner, havet og La Concha bjerget. Samtidig er det så vigtigt at følge solen og derfor er hele boligen designet ud efter, at ejerne skulle have adgang til sol og udsigt uanset tidspunkt. I det store billede, betød det tilbygning af tagterrasse, etablering af en yderligere terrasse foran huset samt interiørmæssigt design, der gør det muligt at nyde udsigten fra alle nye vinkler men også eksisterende områder i boligen.

Derudover har vi udnyttet et stort rum i underetagen, som før blot blev brugt som kælder men i dag rummer både fitness studio, depotrum til familiernes ejendele samt ekstra soveplads.

Hos os er udfordringer vejen til succes.

Projektet her har bestemt ikke været problemfrit. Det er en renoveringsproces aldrig, men det vigtigste har været familiernes forståelse overfor situationer, som kan opstå uanset hvordan man vender og drejer det. Det vigtigste for os, har ikke været den enkelte udfordring men den overordnede håndtering af hele projektet. I dette projekt vidste vi, at vi havde samlet de rigtige familier hele vejen igennem, fordi uanset hvad vi oplevede, forstod de, at der opstår ting og sager, når man renoverer huse i udlandet - uanset hvem der gør det og hvordan det gøres.

Vi er meget stolte af at vores første bolig og ejerforening nu er i fuld drift og klar til at byde vores ejerfamilier velkommen. Vi elsker vores job og har investeret hjerte og sjæl i hver detalje. Velkommen hjem til Villa No. 1.

Se mere til Villa No. 1

Previous
Next

DU KØBER IKKE EN BOLIG, MEN EN livsstil.
LÆN DIG TILBAGE OG NYD DET.

Ønsker I at skrive jer op til et gensalg i denne ejerforening?

Så udfyld nedenstående formular og så kontakter vi jer i tilfælde af at en andel kommer til salg.

Ejerkredse åbne for tilmelding

Villa Chianni

chianni, Toscana

1.370.000 kr. (1/8)

Boligens værdi: 10.960.000 kr.

Villa Tourettes-sur-Loup

Provence, Cote d'azur

2.350.000 kr. (1/8)

Boligens værdi: 18.800.000 kr.

Toscana - altid åben

Toscana, Italien

1.500.000 kr. (1/8)

Boligens værdi: 12.000.000 kr.

ajax-loader