Artikler, rådgivning og guides

Villa № 8

Få del i et landhus i Toscana

Her kan du læse om vores kriterier til boliger og områder, når vi køber deleboliger i Italien, Toscana.

Den bedste placering i Toscana 

Hos Villa No. 8 er placeringen alfa og omega, når vi skal købe de helt rigtige boliger i Italien til vores ejerkredse. 

Vi har tabt vores hjerter til Toscana, der med sine charmerende landhuse, ligger i den vestlige del af det centrale Italien. Det smukke landskab og de mange autentiske byer gør regionen magisk og til den perfekte ramme for en delebolig i Italien.

Vores yndlingsområder i Toscana er provinserne Lucca og Montecatini Terme. Boligen vil derfor være beliggende i nærheden af et af disse områder. Enten mod Firenze eller Pisa – og dermed tæt på en lufthavn. Samtidig er der gode vejnet, som nemt kan tage jer til oplevelser i resten af Italien. Vi vægter, at boligens placering er i gå- eller cykelafstand til en lokal café eller restaurant, hvor I kan nyde en espresso eller spise en god middag. 

Toscana er det ideelle sted for en feriebolig i Italien og ikke mindst en god investering, da området er populært både blandt italienere og udenlandske turister. 

Et landhus i Toscana er noget ganske særligt. Villa No. 8 er specialister i at gøre jeres drømme om en delebolig til virkelighed.

Landhus i bjergtagende landskab

I Toscanas er det nærmest umuligt ikke at blive forført at omgivelserne. Området bærer præg af en stærk kultur, bakkede landskaber og idylliske landhuse. Hos Villa No. 8 udvælger vi nøje deleboliger i Toscana med bedst mulig udsigt.

Vi lægger særlig vægt på panoramaudsigt og udkig til oliven- eller vinmarker. Vi sørger for at beskære beplantningen, så ejerkredsen blot skal læne sig tilbage og nyde udsigten.

Traditioner møder nordisk elegance

Vores boliger i Italien vil typisk være klassiske landhuse, som renoveres med respekt for de traditionelle toscanske detaljer. Vi tilpasser derudover boligen til nutiden med lys, åbenhed og fokus på udendørsliv. Kort sagt møder de toscanske traditioner nordisk elegance. 

Den perfekte bolig i Toscana har selvfølgelig også et udendørsområde med terrasse, hvor I kan samle familie og venner til afslapning og middage. Her vil der være både spiseplads og blødere møbler at slappe af i. 

Som prikken over i’et har vores toscanske boliger privat pool, som vores administration selvfølgelig sørger for er renset og klar til ejerkredsen ved hvert besøg. 

Skal du være en del af vores næste ejerkreds i Italien? Så tøv ikke med at kontakte os og hør om mulighederne for at blive en del af en fantastisk bolig i Toscana.

hvordan fungerer en andels feriebolig med villa no. 8

Læs mere om ejerskabet

Hvordan fungerer det?

Læs med herunder for at vide meget mere omkring, hvordan det er at eje en feriebolig propertionelt. Vi guider hele vejen igennem.

martin-widenka-61HdqMxX2lc-unsplash

Oftest stillede spørgsmål

Her kan du finde alle svarene

Her kan du læse alle svarene på de oftest stillede spørgsmål – finder du ikke dit, tøv aldrig med at kontakte os. 

guille-pozzi-wguqf_tabDM-unsplash

Hvad leder du efter?

Hvis du drømmer om noget helt andet

Vi er nok specialiserede i Mallorca og Danmark men vi vokser hele tiden. Kontakt os og skriv dig op til din drømmebolig i dag.

ajax-loader