Indflytningsklar lejlighed med sublim beliggenhed i eftertragtet område

Mallorca, Illetes

Hele husets pris

Hele huset: DKK 13.764.000

Om boligen

Ideelt beliggende lejlighed få minutter fra havet og stranden i Illetes – et populær hotspot tæt på Palma.

Ejendommen, som er blevet renoveret og i dag sælges i flot stand klar til brug, er beliggende i en lille klassisk bygning med kun fem ejere. Lejligheden byder virkelig på husfølelse takket være dens åbne indretning og store, levende terrasse og er samtidig en meget praktisk ejendom.

Den rummelige stue, med dets indbyggede køkken i åbent plan, har store glasdøre direkte til terrassen, der tillader masser af naturligt lys at komme ind. Terrassen er 217 m2.

Køkkenet er fuldt udstyret med tyske high-end materialer, hvilket gør det ideelt både praktisk  som socialt samlingspunkt.

Der er fire rummelige dobbeltværelser, der deler to badeværelser, hvoraf det ene har en privat sauna.

Lejligheden sælges med en stor parkeringsplads i garage, som også har plads til surfbrætter, cykler etc. Illetes er blevet et ideelt sted at tilbringe enten en ferie eller en perfekt work-from-home placering, grundet afstanden til både Palma centrum samt lufthavnen.

Lette forbindelser til Palma og den internationale lufthavn samt et meget attraktivt og velfungerende lokalkvarter gør dette til en idéel villalejlighed på Mallorca.

Forhåndsvisning

Når vi har tilstrækkelig interesse i boligen, stifter vi selskabet til boligen, køber den, eventuelt renoverer og opfrisker og indretter boligen til sidst. Hvis boligen er købt af en anden i mellemtiden, hjælper vi dig med at finde noget lignende. Kontakt os for at vide mere eller fortæl os om din drømmebolig.

Faciliteter

Lokation

Se pris og udgifter

Inklusiv vores gebyr

Vi finder ejerkredsen, opretter et selskab, køber boligen og indretter boligen. OBS: Alle priser er vejledende pånær købsprisen.

Købspris

Hele huset: DKK 13.764.000

DKK 1.720.500

Husets Upgrade

Indretning, elektronik og møblering

DKK 100.000

Standard Købsomkostninger

Advokat, notar, registrering

DKK 206.460

Villa № 8 Honorar

Selskabsstiftelse, administration, jura og planlægning

DKK 202.700

Total ⅛ ejerskab

45+ ekslusive dage om året

DKK 2.230.000

Book et møde med os.

Skriv dig op til boligen herunder

Bolig sektion kontaktform
Handelsomkostninger
Standard købsomkostninger i Spanien - forklaret

Ligesom du måske kender det fra Danmark, så er der en række omkostninger forbundet med køb af fast ejendom. Handelsomkostningerne er en smule højere i Spanien end i Danmark, og det skal man huske at lægge oven i husets pris.

I grove træk siger man, at man skal regne med et tillæg på 11-13% af prisen alt afhængig af boligen. Vi regner således med 12% i vores prisoverslag på boligerne. Tøv aldrig med at kontakte os, hvis du/I skulle have yderligere spørgsmål. 

Book et møde med os.

Afgifter for at købe en bolig ligger på mellem 8 og 10% af boligens købspris. Dette er en afgift til staten, en “overførselsskat” eller på spansk “Impuesto de Transferencia de Propiedad”. Af de første 400.000 euro betales 8%, af de næste 300.000 euro betales 9% og 10% af prisen der overstiger 700.000€.

Køber du projektsalg betaler du ikke afgift, men derimod en såkaldt IVA på 10%. IVA står for Impuesto Sobre El Valor Añadido og er det, som i Danmark hedder moms. Udover dette, betales der yderligere 1,5% i stempelafgift ved projektsalg.

Selv om det ikke er usædvanligt, at denne udgift bliver et forhandlingspunkt mellem sælger og køber, er det oftest køber, der bærer denne omkostning.

På købsstidspunktet er det kun muligt at anslå, hvad disse omkostninger vil beløbe sig til, men det vil være ganske korrekt at vurdere dem til ca. 0,45 % af købesummen.

Igen er dette en udgift, som normalt dækkes af køberen, men det er ikke lovmæssigt bestemt. Denne udgift kan også kun gives som et overslag, først når skødet er blevet fremlagt for det pågældende tinglysningskontor, får du et præcist beløb. Men et tillæg på 0,5 % af købesummen skulle være nok til at dække udgiften.

Selvom det ikke er et krav, at man benytter en advokat, når man køber ejendom i Spanien, vil Villa no. 8 altid gøre brug af juridisk hjælp på Mallorca.

Advokatsalærerne varierer fra firma til firma, nogle kræver en procentsats af salgssummen (1-1,5 %) og andre tager en fast rate, som typisk starter fra omkring 900 euro for en enkelt tjeneste.

Vores advokat tager ca. 1% af købsprisen.

Tillægstjenester kan meget vel blive opkrævet som ekstra, men vi får selvfølgelig altid en oversigt til jer/dig før vi går i gang. 

I Spanien handles en bolig som beset, hvilket betyder at køber har undersøgelsespligt. I Spanien udarbejdes der ikke en tilstandsrapport, og der tegnes ikke en ejerskifteforsikring. Derfor undersøger vi udover den rent juridiske del og så den fysiske del. Det vil sige, specielt med huse ser vi at der er blevet tilskrevet flere kvadratmeter end hvad lovligt, som er ganske normalt – men naturligvis noget man skal være klar over ved køb. Det er selvfølgelig anbefalelsesværdig at få oplyst om dette er tilfældet og i så fald hvilke områder det gælder, hvordan situationen ser ud, om der er løsninger eller ej, eller om man kan blive berørt af dette i fremtiden, hvilket alt sammen er noget en arkitekt kan svare på.

Priser varierer efter størrelsen på grunden men ligger på omtrent 500-1500 euro. Den endelige pris vil fremgå ved valg af ejendommen.

ajax-loader