Sjælden villa i første række med privat strand og bådhus

Mallorca, Banyalbufar

Hele husets pris

Hele huset: 52.005.600 DKK

Om boligen

Denne eksklusive ejendom ved havet ligger i den meget eftertragtede landsby Banyalbufar. Beliggende i et område med enestående naturlig skønhed, kan det prale af en fantastisk 360 graders udsigt over havet, landsbyen, Tramuntana-kysten og bjergene ovenfor. Hovedhaven er omgivet af charmerende, traditionelle tørre stenmure, der giver dig det ultimative privatliv, mens du nyder den uhindrede udsigt over havet og bjergene og betagende solnedgange over Middelhavets krystalklare vand.

Grunden omfatter 11.000 m2 jord og 314 m2 bebygget areal. Det bebyggede område er opdelt i et hovedhus og et gæstehus (casita). Hovedhuset har 4 soveværelser – øverste etage består af 3 store soveværelser og 2 en-suite badeværelser, mens du i stueetagen finder en rummelig stue og spisestue i åben planløsning, et enkelt soveværelse med eget badeværelse og en moderne køkken med vinduer med udsigt over havet. Det charmerende traditionelle gæstehus med stenvægge har yderligere 2 soveværelser (det ene med eget bad) og en stor stue med et ekstra badeværelse nedenunder.

Denne rolige ejendom har over 100 meter strandpromenade, samt egen direkte adgang til havet, en lille, næsten privat strand og med sit eget fuldt fungerende bådehus med rampe til en 6-meters båd. Adgangen til havet slutter ikke der – tag sidedøren ud af ejendommen for at få adgang til en bekvem, direkte sti, der fører dig til de lokale strande.

Ejendommens bjergside har adskillige historiske flade terrasser med stenvægge med en vingård, som plejede at producere Malvasia-vin til fincaen. Dette landbrug er muliggjort af 4 store “estanques” (åbne vandtanke).
Ejendommen har også gulvvarme, fiberoptik, aircondition, en garage til 2 biler og 2 udendørs parkeringspladser.
For første gang nogensinde bliver denne ejendom ved stranden nu markedsført efter at have været i samme familie i 60 år. Dette er en meget sjælden mulighed for at nyde en unik og uovertruffen ejendom beliggende i et Unesco World Heritage-område.

Forhåndsvisning

Når vi har tilstrækkelig interesse i boligen, stifter vi selskabet til boligen, køber den, eventuelt renoverer og opfrisker og indretter boligen til sidst. Hvis boligen er købt af en anden i mellemtiden, hjælper vi dig med at finde noget lignende. Kontakt os for at vide mere eller fortæl os om din drømmebolig.

Faciliteter

Lokation

Se pris og udgifter

Inklusiv vores gebyr

Vi finder ejerkredsen, opretter et selskab, køber boligen og indretter boligen. OBS: Alle priser er vejledende pånær købsprisen.

Købspris

Hele huset: 52.005.600 DKK

6.500.700 DKK

Renovering

Nyt bad/toilet, køkken, maling etc.

87.500 DKK

Husets Upgrade

Indretning, elektronik og møblering

100.000 DKK

Standard Købsomkostninger

Advokat, notar, registrering

780.084 DKK

Villa № 8 Honorar

Selskabsstiftelse, administration, jura og planlægning

786.828 DKK

Total ⅛ ejerskab

45+ ekslusive dage om året

8.215.112 DKK

Book et møde med os.

Skriv dig op til boligen herunder

Bolig sektion kontaktform
Handelsomkostninger
Standard købsomkostninger i Spanien - forklaret

Ligesom du måske kender det fra Danmark, så er der en række omkostninger forbundet med køb af fast ejendom. Handelsomkostningerne er en smule højere i Spanien end i Danmark, og det skal man huske at lægge oven i husets pris.

I grove træk siger man, at man skal regne med et tillæg på 11-13% af prisen alt afhængig af boligen. Vi regner således med 12% i vores prisoverslag på boligerne. Tøv aldrig med at kontakte os, hvis du/I skulle have yderligere spørgsmål. 

Book et møde med os.

Afgifter for at købe en bolig ligger på mellem 8 og 10% af boligens købspris. Dette er en afgift til staten, en “overførselsskat” eller på spansk “Impuesto de Transferencia de Propiedad”. Af de første 400.000 euro betales 8%, af de næste 300.000 euro betales 9% og 10% af prisen der overstiger 700.000€.

Køber du projektsalg betaler du ikke afgift, men derimod en såkaldt IVA på 10%. IVA står for Impuesto Sobre El Valor Añadido og er det, som i Danmark hedder moms. Udover dette, betales der yderligere 1,5% i stempelafgift ved projektsalg.

Selv om det ikke er usædvanligt, at denne udgift bliver et forhandlingspunkt mellem sælger og køber, er det oftest køber, der bærer denne omkostning.

På købsstidspunktet er det kun muligt at anslå, hvad disse omkostninger vil beløbe sig til, men det vil være ganske korrekt at vurdere dem til ca. 0,45 % af købesummen.

Igen er dette en udgift, som normalt dækkes af køberen, men det er ikke lovmæssigt bestemt. Denne udgift kan også kun gives som et overslag, først når skødet er blevet fremlagt for det pågældende tinglysningskontor, får du et præcist beløb. Men et tillæg på 0,5 % af købesummen skulle være nok til at dække udgiften.

Selvom det ikke er et krav, at man benytter en advokat, når man køber ejendom i Spanien, vil Villa no. 8 altid gøre brug af juridisk hjælp på Mallorca.

Advokatsalærerne varierer fra firma til firma, nogle kræver en procentsats af salgssummen (1-1,5 %) og andre tager en fast rate, som typisk starter fra omkring 900 euro for en enkelt tjeneste.

Vores advokat tager ca. 1% af købsprisen.

Tillægstjenester kan meget vel blive opkrævet som ekstra, men vi får selvfølgelig altid en oversigt til jer/dig før vi går i gang. 

I Spanien handles en bolig som beset, hvilket betyder at køber har undersøgelsespligt. I Spanien udarbejdes der ikke en tilstandsrapport, og der tegnes ikke en ejerskifteforsikring. Derfor undersøger vi udover den rent juridiske del og så den fysiske del. Det vil sige, specielt med huse ser vi at der er blevet tilskrevet flere kvadratmeter end hvad lovligt, som er ganske normalt – men naturligvis noget man skal være klar over ved køb. Det er selvfølgelig anbefalelsesværdig at få oplyst om dette er tilfældet og i så fald hvilke områder det gælder, hvordan situationen ser ud, om der er løsninger eller ej, eller om man kan blive berørt af dette i fremtiden, hvilket alt sammen er noget en arkitekt kan svare på.

Priser varierer efter størrelsen på grunden men ligger på omtrent 500-1500 euro. Den endelige pris vil fremgå ved valg af ejendommen.

ajax-loader