Rækkehus med spektakulær udsigt og adgang til havet

Mallorca, Alcanada, Alcudia

Hele husets pris

Hele huset: DKK 13.764.000

Om boligen

Denne ejendom har en fantastisk udsigt over Alcudia-bugten fra stort set alle værelser og har en sjælden beliggenhed mindre end 50 meter fra en lille sandstrand og med direkte adgang til en sandsti, der fører helt ud til vandkanten, så du kan dyppe fødderne i Middelhavet, når du vil.

Ejendommen har i alt fire soveværelser og tre badeværelser, og alle VVS- og el-ledninger er nye. I entréplan er der et badeværelse, stue med pejs, samt et gennemrenoveret køkken og ved siden af, spisepladsen med direkte adgang gennem de gulv-til-loft franske døre ud til en af ​​terrasserne, på terrassen er der nok sommerspisning. plads til hele familien. På øverste etage er tre soveværelser (et med balkon) og et andet badeværelse. I det nederste niveau er der endnu et soveværelse og badeværelse/vaskerum samt en yderligere terrasse, som er delvist overdækket og udstyret med udendørs bruser. Nedenfor denne terrasse er en god størrelse garage med plads til bil, cykler og vandsportsudstyr.

Nyd en betagende havudsigt fra hvert soveværelse, og slap af til den blide lyd af havet, der skvulper mod kysten. Ejendommen er en perle i en fantastisk, fredelig beliggenhed tæt på den gamle bydel i Alcudia og endnu tættere på den livlige havn i Alcudia. En magisk villaejendom for feriegæster, der har den nødvendige udlejningslicens (ETV) på plads og et drømmehus for ejeren.

Hvis du ønsker at vide mere omkring ejendommen, så tøv ikke med at kontakte os med det samme.

Forhåndsvisning

Når vi har tilstrækkelig interesse i boligen, stifter vi selskabet til boligen, køber den, eventuelt renoverer og opfrisker og indretter boligen til sidst. Hvis boligen er købt af en anden i mellemtiden, hjælper vi dig med at finde noget lignende. Kontakt os for at vide mere eller fortæl os om din drømmebolig.

Faciliteter

Lokation

Se pris og udgifter

Inklusiv vores gebyr

Vi finder ejerkredsen, opretter et selskab, køber boligen og indretter boligen. OBS: Alle priser er vejledende pånær købsprisen.

Købspris

Hele huset: DKK 13.764.000

DKK 1.720.500

Renovering

Nyt bad/toilet, køkken, maling etc.

DKK 104.000

Husets Upgrade

Indretning, elektronik og møblering

DKK 75.000

Standard Købsomkostninger

Advokat, notar, registrering

DKK 206.460

Villa № 8 Honorar

Selskabsstiftelse, administration, jura og planlægning

DKK 203.946

Total ⅛ ejerskab

45+ ekslusive dage om året

DKK 2.317.000

Book et møde med os.

Skriv dig op til boligen herunder

Bolig sektion kontaktform
Handelsomkostninger
Standard købsomkostninger i Spanien - forklaret

Ligesom du måske kender det fra Danmark, så er der en række omkostninger forbundet med køb af fast ejendom. Handelsomkostningerne er en smule højere i Spanien end i Danmark, og det skal man huske at lægge oven i husets pris.

I grove træk siger man, at man skal regne med et tillæg på 11-13% af prisen alt afhængig af boligen. Vi regner således med 12% i vores prisoverslag på boligerne. Tøv aldrig med at kontakte os, hvis du/I skulle have yderligere spørgsmål. 

Book et møde med os.

Afgifter for at købe en bolig ligger på mellem 8 og 10% af boligens købspris. Dette er en afgift til staten, en “overførselsskat” eller på spansk “Impuesto de Transferencia de Propiedad”. Af de første 400.000 euro betales 8%, af de næste 300.000 euro betales 9% og 10% af prisen der overstiger 700.000€.

Køber du projektsalg betaler du ikke afgift, men derimod en såkaldt IVA på 10%. IVA står for Impuesto Sobre El Valor Añadido og er det, som i Danmark hedder moms. Udover dette, betales der yderligere 1,5% i stempelafgift ved projektsalg.

Selv om det ikke er usædvanligt, at denne udgift bliver et forhandlingspunkt mellem sælger og køber, er det oftest køber, der bærer denne omkostning.

På købsstidspunktet er det kun muligt at anslå, hvad disse omkostninger vil beløbe sig til, men det vil være ganske korrekt at vurdere dem til ca. 0,45 % af købesummen.

Igen er dette en udgift, som normalt dækkes af køberen, men det er ikke lovmæssigt bestemt. Denne udgift kan også kun gives som et overslag, først når skødet er blevet fremlagt for det pågældende tinglysningskontor, får du et præcist beløb. Men et tillæg på 0,5 % af købesummen skulle være nok til at dække udgiften.

Selvom det ikke er et krav, at man benytter en advokat, når man køber ejendom i Spanien, vil Villa no. 8 altid gøre brug af juridisk hjælp på Mallorca.

Advokatsalærerne varierer fra firma til firma, nogle kræver en procentsats af salgssummen (1-1,5 %) og andre tager en fast rate, som typisk starter fra omkring 900 euro for en enkelt tjeneste.

Vores advokat tager ca. 1% af købsprisen.

Tillægstjenester kan meget vel blive opkrævet som ekstra, men vi får selvfølgelig altid en oversigt til jer/dig før vi går i gang. 

I Spanien handles en bolig som beset, hvilket betyder at køber har undersøgelsespligt. I Spanien udarbejdes der ikke en tilstandsrapport, og der tegnes ikke en ejerskifteforsikring. Derfor undersøger vi udover den rent juridiske del og så den fysiske del. Det vil sige, specielt med huse ser vi at der er blevet tilskrevet flere kvadratmeter end hvad lovligt, som er ganske normalt – men naturligvis noget man skal være klar over ved køb. Det er selvfølgelig anbefalelsesværdig at få oplyst om dette er tilfældet og i så fald hvilke områder det gælder, hvordan situationen ser ud, om der er løsninger eller ej, eller om man kan blive berørt af dette i fremtiden, hvilket alt sammen er noget en arkitekt kan svare på.

Priser varierer efter størrelsen på grunden men ligger på omtrent 500-1500 euro. Den endelige pris vil fremgå ved valg af ejendommen.

ajax-loader