Mediterrenean-style villa med stor have og gæstehus/anneks

Mallorca, Santa Ponca

Hele husets pris

Hele huset: DKK 32.040.000

Om boligen

Beliggende i et af de bedste områder i Santa Ponsa, tilbyder denne 6-værelses villa en smuk privat have og et rummeligt design. Denne luksusejendom ligger tæt på den populære marina Port Adriano og Santa Ponsa samt nogle af de bedste strande i sydvest. Dets åbne planløsning er skabt til den luksuriøse middelhavslivsstil og tilbyder masser af plads til at slappe af med venner og familie.

I modsætning til andre ejendomme til salg i Santa Ponsa, har denne villa en stor grund med en smuk have med frugttræer og et gæstehus, den byder også på store udendørs terrasser i forskellige områder, hvilket gør det til et ideelt hus at nyde haven.

Denne ejendomsstil ville passe til nogen, der ønsker at købe et afslappende og smukt hjem i det sydvestlige Mallorca. Der er masser af plads til afslapning ved poolen og socialt samvær – alt hvad du kan få brug for i et elegant hjem i Middelhavet.

Huset byder på seks store soveværelser, fem badeværelser og et gæstetoilet. Det åbne køkken med ø, den store spisestue med plads til et bord til 12, stuen med pejs og udgang til sydvendt veranda i stueetagen byder på masser af charme og en varm indbydende stemning.

På første sal er der 1 soveværelse med en-suite badeværelse, 2 soveværelser, der deler et badeværelse og Master Suite, der byder på et stort badeværelse og et walk-in-closet.

Udenfor har ejendommen sin egen private pool og er omgivet af grønne frugttræer, som tilbyder masser af privatliv.

Ved siden af poolen er der et gæstehus med et stort soveværelse og badeværelse.

Beliggenhed

Ejendommen er beliggende i kystbyen Santa Ponsa, det perfekte sted at bosætte sig for familier, golfentusiaster og havelskere. Luksuriøse boliger med uforstyrret havudsigt er det, der definerer dette område på Mallorca. Den gyldne strand i Santa Ponsa tiltrækker besøgende fra hele Europa og er et populært turiststed. Marinaen Club Nautico Santa Ponsa er også en favorit blandt det lokale yachtsamfund.

Santa Ponsa er ideel for dem, der ønsker at købe et andet hjem på Mallorca. Der er et pulserende internationalt samfund, og det er bekvemt tæt på Palma og lufthavnen.

Forhåndsvisning

Når vi har tilstrækkelig interesse i boligen, stifter vi selskabet til boligen, køber den, eventuelt renoverer og opfrisker og indretter boligen til sidst. Hvis boligen er købt af en anden i mellemtiden, hjælper vi dig med at finde noget lignende. Kontakt os for at vide mere eller fortæl os om din drømmebolig.

Faciliteter

Lokation

Se pris og udgifter

Inklusiv vores gebyr

Vi finder ejerkredsen, opretter et selskab, køber boligen og indretter boligen. OBS: Alle priser er vejledende pånær købsprisen.

Købspris

Hele huset: DKK 25.296.000

DKK 3.162.000

Husets Upgrade

Indretning, elektronik og møblering

DKK 100.000

Standard Købsomkostninger

Advokat, notar, registrering

DKK 379.440

Villa № 8 Honorar

Selskabsstiftelse, administration, jura og planlægning

DKK 364.144

Total ⅛ ejerskab

45+ ekslusive dage om året

DKK 4.005.584

Book et møde med os.

Skriv dig op til boligen herunder

Bolig sektion kontaktform
Handelsomkostninger
Standard købsomkostninger i Spanien - forklaret

Ligesom du måske kender det fra Danmark, så er der en række omkostninger forbundet med køb af fast ejendom. Handelsomkostningerne er en smule højere i Spanien end i Danmark, og det skal man huske at lægge oven i husets pris.

I grove træk siger man, at man skal regne med et tillæg på 11-13% af prisen alt afhængig af boligen. Vi regner således med 12% i vores prisoverslag på boligerne. Tøv aldrig med at kontakte os, hvis du/I skulle have yderligere spørgsmål. 

Book et møde med os.

Afgifter for at købe en bolig ligger på mellem 8 og 10% af boligens købspris. Dette er en afgift til staten, en “overførselsskat” eller på spansk “Impuesto de Transferencia de Propiedad”. Af de første 400.000 euro betales 8%, af de næste 300.000 euro betales 9% og 10% af prisen der overstiger 700.000€.

Køber du projektsalg betaler du ikke afgift, men derimod en såkaldt IVA på 10%. IVA står for Impuesto Sobre El Valor Añadido og er det, som i Danmark hedder moms. Udover dette, betales der yderligere 1,5% i stempelafgift ved projektsalg.

Selv om det ikke er usædvanligt, at denne udgift bliver et forhandlingspunkt mellem sælger og køber, er det oftest køber, der bærer denne omkostning.

På købsstidspunktet er det kun muligt at anslå, hvad disse omkostninger vil beløbe sig til, men det vil være ganske korrekt at vurdere dem til ca. 0,45 % af købesummen.

Igen er dette en udgift, som normalt dækkes af køberen, men det er ikke lovmæssigt bestemt. Denne udgift kan også kun gives som et overslag, først når skødet er blevet fremlagt for det pågældende tinglysningskontor, får du et præcist beløb. Men et tillæg på 0,5 % af købesummen skulle være nok til at dække udgiften.

Selvom det ikke er et krav, at man benytter en advokat, når man køber ejendom i Spanien, vil Villa no. 8 altid gøre brug af juridisk hjælp på Mallorca.

Advokatsalærerne varierer fra firma til firma, nogle kræver en procentsats af salgssummen (1-1,5 %) og andre tager en fast rate, som typisk starter fra omkring 900 euro for en enkelt tjeneste.

Vores advokat tager ca. 1% af købsprisen.

Tillægstjenester kan meget vel blive opkrævet som ekstra, men vi får selvfølgelig altid en oversigt til jer/dig før vi går i gang. 

I Spanien handles en bolig som beset, hvilket betyder at køber har undersøgelsespligt. I Spanien udarbejdes der ikke en tilstandsrapport, og der tegnes ikke en ejerskifteforsikring. Derfor undersøger vi udover den rent juridiske del og så den fysiske del. Det vil sige, specielt med huse ser vi at der er blevet tilskrevet flere kvadratmeter end hvad lovligt, som er ganske normalt – men naturligvis noget man skal være klar over ved køb. Det er selvfølgelig anbefalelsesværdig at få oplyst om dette er tilfældet og i så fald hvilke områder det gælder, hvordan situationen ser ud, om der er løsninger eller ej, eller om man kan blive berørt af dette i fremtiden, hvilket alt sammen er noget en arkitekt kan svare på.

Priser varierer efter størrelsen på grunden men ligger på omtrent 500-1500 euro. Den endelige pris vil fremgå ved valg af ejendommen.

ajax-loader