Artikler, rådgivning og guides

Villa № 8

Hvad vil det sige at eje en andels feriebolig med Villa No. 8?

Læs alt hvad der er værd at vide, hvis du gerne vil eje en andel gennem Villa No. 8’s ejerkredse. Husk du kan altid kan skrive dig på venteliste til en ejerkreds – kvit og frit.

Købsprocessen med delebolig i Spanien gennem Villa No. 8

Villa No. 8 udspringer af en kærlighed for fast ejendom i Spanien. Hvem vil ikke gerne eje sin egen feriebolig under varmere himmelstrøg? Vi ville i hvert fald gerne, så vi tog vores ting og flyttede til Mallorca. Sikke en oplevelse! 

Rigtig mange køber en bolig på Mallorca og det er en af verdens mest populære feriedestinationer. Det samme gælder for Costa del Sol i Sydspanien. Problemet er bare, at rigtig mange huse nu står tomme, da vi jo bare må erkende det er en ret lille del af året vi kan være i den sekundære bolig vi erhverver os. Men det skal ikke stoppe dig for at købe sommerhus! Læs med herunder, hvad det vil sige at købe en bolig gennem Villa No.8’s ejerkredse. 

5 steps i købsprocessen med Villa No. 8

1. Vælg ejerkreds og budget

Først og fremmest, må du/I gøre op med jer selv hvad jeres budget for at købe en feriebolig andel i Spanien kan være. Ud fra dette, må i så træffe et valg om hvilken ejerkreds der passer til jer/dig. Som udgangspunkt er vores ejerkredse delt op således, at destination og pris hører sammen. Det giver selvfølgelig mere mening at finde en destination der også giver lidt mere value for money, hvis budgettet ikke er så højt. Men bare rolig, begge vores destinationer i Spanien er nøje udvalgt og der er lige mange fordele ved hver destination. 

2. Køb din andel(e)

Efter du har valgt hvilken ejerkreds der giver mening for dig/jer, er det tid til at beslutte hvor mange andele i vil købe i boligen. Vi deler boligen op i 2-8 ejerandele, og det er således muligt at købe op til 4 andele af boligen. Der skal helst være retfærdighed i vores ejerkredse omkring de beslutninger der nu engang skal træffes. Derfor er det vigtigt for os, at hver enkelte ejer ikke kan sidde og styre hele showet. Der er plads til alle i Villa No.’s ejerkredse og én person må ikke få stemmeret over hele ejerkredsen, så kan han/hun jo lige så godt købe sit eget hus. Med Villa No. 8 deler man et hus i Spanien – sammen.

3. Villa No. 8 køber andels ferieboligen 

Når ejerkredsen er blevet samlet med 2-8 ejere af en bolig, er det nu muligt for Villa No. 8 at købe ferieboligen i Spanien. (Husk: Hvis du selv samler din ejerkreds, får du 20% rabat i etableringshonoraret). 

Villa No. 8 går nu ud og køber din bolig – vi samarbejder med de bedste ejendomsmæglere på Mallorca og Costa del Sol. Derfor er du i virkelig trygge hænder – hele vejen igennem. Vi tager købsprocessen til din feriebolig andel gravalvorligt og lover dig det bedste setup med transparens hele vejen igennem. 

Derudover, bruger vi de bedste dansk/spansk talende advokater som er specialister i lige præcis vores koncept – deleboliger på Mallorca og Costa del Sol. Vi arbejder og henviser til Nykredit ift. finansiering. Du kan ikke optage et lån i selve boligen, men rigtig mange tager lån i deres allerede eksisterende friværdi i deres personlige bolig i Danmark. Du behøves ikke nødvendigvis at være Nykredit kunde, snak med din egen bank om løsninger – men det er helt normalt at optage lån til en feriebolig, husk på dette. 

Ferieboligen til deling købes kontant for at beskytte alle i ejerkredsen. 

4. Slap af og nyd dit nye hjem i Spanien

Når ferieboligen er købt, indrettet og udstyret med alt det hjertet skulle begærer (vi fuldt møblerer feriehuset/lejligheden så den er total klar til brug), så kan du få nøglerne til din nye feriebolig i Spanien. Deleboligen vil stå til rådighed proportionelt til den andel af ferieboligen du/I ejer. Da I ikke er så mange der ejer en bolig sammen, som fx 21/5 eller Myhomes, er det meget nemmere at styre. Her kommer du ned til en feriebolig andel du kender og får således et samlingssted for familien som var det dit helt eget. 

5. Sælg din feriebolig andel(e) når som helst

Når feriebolig andelen er taget i brug, kan det selvfølgelig å hen og ske at du/I desværre må sælge jeres andel. Omvendt, kan det også være i vil sælge jeres feriebolig andel fordi I vil opgraderer til en større ejerkreds (mere værdi) og således tage fortjeneste på jeres eksisterende feriebolig andel og indfrie den til en ny andel i en ejerkreds med en større bolig. Vi får altid professionelle valuarer ud og værdisætter din bolig i Spanien, således vi aldrig køber en bolig til mere end hvad den er værd. Det kan selvfølgelig ikke garanteres, men historien forskriver meget lille fald i feriebolig ejendomme i Spanien hvis boligen ligger godt og har en god stand – som alle vores boliger naturligvis har.

Du kan efterfølgende selv vælge at sælge din egen feriebolig andel med egen valuar – eller du kan bruge os til at hjælpe dig med at sælge den igennem vores service.

Rigtig god jagt på din nye andel i en feriebolig i Spanien. Tøv aldrig med at kontakte os – eller book et direkte møde her. 

Du kan tilmelde dig vores infomøde og få tilsendt dato og tidspunkt på mail. Hvis du er forhindret i at deltage, finder vi bare den næste dato – intet problem.

 

hvordan fungerer en andels feriebolig med villa no. 8

Læs mere omkring hvordan

Hvordan fungerer det?

Læs med herunder for at vide meget mere omkring hvordan det er at eje en feriebolig propertionelt. Vi guider hele vejen igennem.

martin-widenka-61HdqMxX2lc-unsplash

Oftest stillede spørgsmål

Her kan du finde alle svarene

Her kan du læse alle svarene på de oftest stillede spørgsmål – finder du ikke dit, tøv aldrig med at kontakte os. 

guille-pozzi-wguqf_tabDM-unsplash

Hvad leder du efter?

Hvis du drømmer om noget helt andet

Vi er nok specialiserede i Mallorca og Danmark men vi vokser hele tiden. Kontakt os og skriv dig op til din drømmebolig i dag.