Artikler, rådgivning og guides

Villa № 8

Den perfekte delebolig på Mallorca

Her kan du læse om vores kriterier til boliger og områder, når vi køber deleboliger på Mallorca.

Unikt kendskab 

Deleboliger på Mallorca har en helt speciel plads i hjertet hos Villa. No. 8. Øen har været vores hjem, og det er netop her, at vi i sin tid stiftede Villa No. 8. Derfor har vi også et unikt kendskab til og ikke mindst viden om, hvor det er bedst at købe delebolig på Mallorca. 

Kombinationen af en fantastisk kystlinje, imponerende landskaber og kilometervis af strande gør Mallorca til et af de mest attraktive ejendomsmarkeder ved Middelhavet. 

Øen har en enestestående infrastruktur med godt vejnet og effektiv offentlig transport, og der er ingen anden sommerdestination, som kan nåes fra næsten alle byer i Europa som Palma Lufthavn. 

Villa No. 8. er eksperter i jeres kommende delebolig på Mallorca

Vi er, hvor det autentiske Mallorca blomstrer 

På den sydvestlige del af Mallorca findes den perfekte kombination af alt det, som øen byder på. På denne del af Mallorca mødes det eksklusive og afslappede. Byer som Illettes, Sant Elm, Banylbufar og Port de Soller er i vores øjne de bedste steder at købe bolig på øen. I disse områder ligger der fantastiske strande og afstanden er kort til Tramuntanabjergene, som er oplagt til vandreturer og landevejscykling. 

 

Det unikke er, at byerne hver især har sit eget byliv med mange fastboende. Det gør, at vintermånederne og lavsæsonen stadig byder på restaurantoplevelser og lokale markeder, modsat andre steder på øen, hvor det meste holder lukket fra oktober til marts. Derudover er vi her også tæt på Mallorcas største by, Palma, som er en fantastisk storby med alt, hvad det indebærer. 

Kort sagt er det på sydvestlige del af øen, at det autentiske Mallorca blomstre. Et boligkøb her giver både de bedste forudsætninger for at nyde øen og lave en god investering i en delebolig.

Er du nysgerrig på en delebolig på Mallorca? Så hør mere om Villa No. 8's ekspertise.

Traditioner møder nordisk elegance

Omgivelserne på det sydvestlige Mallorca er nogen af Europas smukkeste. Derfor vil en delebolig på øen selvfølgelig byde på en fantastisk udsigt, hvad end det er med kig på til olivenlunde, vinmarker, det lokale torv eller Middelhavet. 

Villa no. 8 renoverer vores deleboliger på Mallorca med respekt for den mallorcinske stil og med fokus på nordisk kvalitet, lyse nuancer og naturmaterialer. 

Vi er inspireret af Mallorcas traditionelle fincaer, som ofte er ejet af spanske familier i generationer. Fincaer har oftest rustikke stenmure, skodder ved vinduerne og mallorcinske tegltage. Med respekt for boligernes historie sørger vi for, at deleboligen lever op fuldt op til nutidens standarder og at indretningen skaber den perfekte ferieramme. 
 
En delebolig på Mallorca skal selvfølgelig også have adgang til terrasse og pool. Vores dygtige indretningsarkitekter sørger for, at boligen er udstyret med lækre loungemøbler og spiseområde udendørs.   
 

 

Skal du være en del af vores næste ejerkreds i Italien? Så tøv ikke med at kontakte os og hør om mulighederne for at blive en del af en fantastisk feriebolig på Mallorca.

hvordan fungerer en andels feriebolig med villa no. 8

Læs mere om ejerskabet

Hvordan fungerer det?

Læs med herunder for at vide meget mere omkring, hvordan det er at eje en feriebolig propertionelt. Vi guider hele vejen igennem.

martin-widenka-61HdqMxX2lc-unsplash

Oftest stillede spørgsmål

Her kan du finde alle svarene

Her kan du læse alle svarene på de oftest stillede spørgsmål – finder du ikke dit, tøv aldrig med at kontakte os. 

guille-pozzi-wguqf_tabDM-unsplash

Der er mange muligheder

Hvis du drømmer om noget helt andet

Vi er nok specialiserede i Mallorca og Danmark, men vi vokser hele tiden. Kontakt os og skriv dig op til din drømmebolig i dag.

ajax-loader