Artikler, rådgivning og guides

Villa № 8

Få del i en luksusbolig i Sydspanien

Her kan du læse om vores kriterier til bolig og område, når vi køber boliger i Sydspanien til vores ejerkredse.

Vil du eje en luksusbolig i Sydspanien? Hos Villa No. 8 samler vi to til otte familier i én ejerkreds og sørger for at føre jer sikkert igennem købsprocessen, renovering og senere administration.

Villa No. 8 har et indgående kendskab til det spanske marked. Vi holder os kontant ajour med de nyeste tendenser ved hjælp af vores mange lokale samarbejdspartnere. Ikke nok med at vores dele deleboliger skal være luksuriøse, lægger vi også stor vægt på, at boligerne skal økonomisk bæredygtige i fremtiden.

I Sydspanien er det derfor primært i Marbella og omegn, at vi køber deleboliger til vores ejerkredse. Her er der utrolig høje standarder og luksusboliger til den kræsne køber. Området er eftertragtet blandt både spaniere og udlændinge og derfor en rigtig god investering.

Marbella er et oplagt sted at købe luksusboliger i Sydspanien. Villa No.8 er specialiseret i at finde de helt rigtige boliger til vores ejerkredse.

De perfekte omgivelser til en luksusbolig

Med sine varme temperaturer og mange solskinstimer er det langt fra tilfældigt, at den sydligste del af Spanien kaldes for Solkysten.

Her er højt til himlen og massere af mulighed for at nyde de luksuriøse goder. Der er blandt andet rig mulighed for at spille golf på nogle af Europas smukkeste baner, hvor der efterfølgende kan nydes et glas vin i de ekstravagante klubhuse.

Man kan ikke sige Sydspanien og Marbella uden at sige Middelhavet. Det azurblå hav strækker sig så langt øjet rækker og er oplagt til både vandsport og sejlture. På nogle dage kan man sågar opleve delfiner.

Udover det smukke hav findes der også utallige oplevelser på landjorden. Marbella og det omkringliggende område er kendt for et stemningsfyldt byliv, hvor gourmetrestauranter og lokale tapasbare ligger side om side. Villa No. 8’s boliger i Sydspanien lægger altid i kort afstand til lokale restauranter og indkøbsmuligheder, så man kan nyde godt af det lokale liv.

Kort sagt får man som boligejer i Marbella det hele på én gang. Det gør området perfekt til ferier året rundt.

Moderne indretning med stilsikkert materialevalg

Hos Villa No. 8 udvælger vi altid boliger med omgivelser og udsigt, der kan skabe den perfekte ramme for afslapning. Vores boliger i Marbella og omegn vil derfor have udsigt til hav, grønne områder eller bjerge.  

En luksusbolig i Sydspanien vil oftest have hvidkalket facade og tegltag, som er meget kendetegnene for området. Ved hjælp af Villa No. 8’s dygtige indretningsarkitekter og lokale samarbejdspartnere sørger vi for, at det lyse univers forsætter indenfor i boligerne. I vil møde en enkel stil med naturlige materialer og indbydende atmosfære, som gør, at I vil føle jer hjemme med det samme.

Med Sydspaniens mange solskinstimer er der selvfølgelig også kredset for boligens udendørsrammer. Vi gør os meget umage med at skabe en afslappet atmosfære, som kan nydes med familie og venner. Vores luksusboliger har én eller flere terrasser, som er indrettet med loungemøbler og spiseområde. De varme temperaturer kalder også på noget koldt at dyppe sig i, så alle vores ejerkredse har selvfølgelig også enten adgang til pool eller privat pool på grunden.

Skal du være en del af vores næste ejerkreds i Marbella? Så tøv ikke med at kontakte os og hør om mulighederne for at blive en del af en fantastisk bolig i Sydspanien.

hvordan fungerer en andels feriebolig med villa no. 8

Læs mere om ejerskabet

Hvordan fungerer det?

Læs med herunder for at vide meget mere omkring, hvordan det er at eje en feriebolig propertionelt. Vi guider hele vejen igennem.

martin-widenka-61HdqMxX2lc-unsplash

Oftest stillede spørgsmål

Her kan du finde alle svarene

Her kan du læse alle svarene på de oftest stillede spørgsmål – finder du ikke dit, tøv aldrig med at kontakte os. 

guille-pozzi-wguqf_tabDM-unsplash

Hvad leder du efter?

Hvis du drømmer om noget helt andet

Vi er nok specialiserede i Mallorca og Danmark men vi vokser hele tiden. Kontakt os og skriv dig op til din drømmebolig i dag.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ajax-loader