KØB JERES sommerhusdrøm I FRANKRIG

OMRÅDET

Dette område er til jer, der leder efter et pusterum fra hverdagens stress og jag og elsker den provençalske livsstil. Vi kigger efter ejendomme beliggende i eller omkring byerne Vence, Valbonne eller Tourrettes-sur-Loup. Huset skal indeholde intet mindre end 4 soveværelser, 4 badeværelser, pool og stor terrasse.

Jeres franske feriedrøm vil kun være 30-40 minutter i bil fra Nice, som er hovedbyen i departementet Alpes Maritimes, Frankrigs femtestørste by og den vigtigste by ved Rivieraen. Vi mener at, Provences udvalg af villaer og ferieboliger på Den Franske Riviera udgør den perfekte base til at udforske denne del af Frankrig. Der er en god grund til, at Provence-Alpes-Côte d’Azur-regionen er populær blandt modefolk og filmstjerner.


For det første er der det uendelige azurblå hav, der giver Côte d’Azur sit navn. Derefter er der mange smukke og hyggelige byer, der ligger langs havet. Størrelsen og mangfoldigheden af denne region gør den til et rejsemål for alle slags rejsende. Bjergene mod nord byder på aktive ferier, mens byer som Arles, Marseille og Avignon flyder over med kultur og historie.

KLIMA

Provence-Alpes-Côte d'Azur i det sydøstlige Frankrig er kendt for sine varme temperaturer og behagelige klima året rundt, især for sit solrige og tørre vejr om sommeren.

Regionen, der ligger langs Middelhavet, nyder godt af 2.835 solskinstimer om året og er det varmeste sted i Frankrig. Men der er en mærkbar klimaforskel mellem kysten og det indre af regionen. Om sommeren kan vejret være køligt og frisk på bjergene, mens det er varmt ved kysten og tørt og fugtigt inde i landet.

En særlig karakteristika ved regionen er Mistralvinden, der undertiden kan være særligt voldsom. Provence-Alpes-Côte d'Azur er en ret tør region på grund af sit middelhavsklima, og selvom regnfaldene er sjældne langs kysten, er de ret kraftige. Dette klima fremmer væksten af talrige planter som mimoser.

LIVSSTL

Den provençalske livsstil er tiltrækkende for enhver, der har brug for et pusterum fra hverdagens stress og jag.

Sydfrankrig er et sted, hvor det middelhavske vejr forvandler marker af majs og lavendel til billedskønne omgivelser, hvor du kan nippe til lokal vin og nyde udsigten, inden du drager ud og oplever en række fantastiske aktiviteter for familier, venner og eventyrlystne madelskere.

Måske den bedste nyhed for enhver, der overvejer en feriebolig i Provence-Alperne, er, at enhver oplevelse her er sikker på at byde på det smagfulde franske køkken og den lokale vin.

Vi har samlet

5 grunde til hvorfor vi ville vælge Frankrig

Provence nyder godt af solrige og tørre somre med behagelige temperaturer, hvilket gør det til et ideelt sted at tilbringe ferien uden at blive overophedet.

Regionen er fyldt med historie, kultur og charmerende landsbyer. Fra de gamle bymure til de livlige markeder er der altid noget at udforske og opleve.

Provence er kendt for sit fantastiske køkken, der omfatter friske lokale råvarer som oliven, tomat og urter. Du kan nyde autentiske og velsmagende måltider på lokale restauranter og markeder.

Fra de mange lavendelmarker, der strækker sig så langt øjet rækker, til de dramatiske klippekyster ved Middelhavet, tilbyder Provence en utrolig naturlig skønhed, der er perfekt til vandreture, cykling eller blot at slappe af i.

Provence er synonymt med en afslappet og behagelig livsstil. Du kan tilbringe dine dage med at udforske landskabet, slappe af ved poolen eller nyde et glas lokal vin på en terrasse med udsigt over de maleriske omgivelser.

Udpluk af området byer du kan udforske

Nice

Nice er hovedbyen i departementet Alpes Maritimes, Frankrigs femtestørste by og den vigtigste by ved Rivieraen.

Nice ligger ved Middelhavskysten, omgivet af betagende landskaber. Dens kystlinje er kendt som Baie des Anges (Englenes Bugt), og den berømte Promenade des Anglais løber langs vandet og giver en fantastisk udsigt.

Nice er vært for forskellige festivaler og begivenheder året rundt. En af de mest berømte er Nice Carnival, der finder sted i februar og er en af de største karnevalsfester i Europa.

Antibes

Antibes smalle, brostensbelagte gader og historiske huse gør byen til en af de mest fotogene byer ved Rivieraen.

Her kan I mærke den ægte Riviera-stemning og gå på jagt efter lækre gastronomiske oplevelser i den gamle bymidte, der også huser et overdækket og livligt marked.

I kan også nyde livet og slappe af på den lækre sandstrand, gå en tur på den imponerende marina eller besøge Musée Picasso på Chateau Grimaldi. I byen ligger også vandlandet Aquasplash, hvor vandhundene kan få lov at slå sig løs.

Cannes

Cannes er en elegant by beliggende ved den franske riviera, der er kendt for sit glamourøse image og eksklusive atmosfære.

Cannes er verdensberømt for sin årlige filmfestival, der tiltrækker internationale stjerner, instruktører og filmindustrien generelt. Festivalen er et stort tilløbsstykke, hvor berømtheder går på den røde løber foran Palais des Festivals et des Congrès.

La Croisette er byens ikoniske promenade, der strækker sig langs kysten og er foret med luksuriøse hoteller, butikker og restauranter. Her kan man tage en afslappet gåtur, nyde udsigten over Middelhavet.

Det er en god investering – også i livet!

Ejerkredse åbne for tilmelding

Villa Tourettes-sur-Loup

Provence, Cote d'azur

2.350.000 kr. (1/8)

Boligens værdi: 18.800.000 kr.

Frankrig - altid åben

Toscana, Italien

1.500.000 kr. (1/8)

Boligens værdi: 12.000.000 kr.

Ved du ikke helt, hvad du leder efter? Lad os hjælpe dig med at finde ud af det!​

Ønsker til bolig form
Tilmeld dig infomøde

Tilmeld dig vores infomøde herunder og du vil få tilsendt tidspunkt og dato på mail. På infomødet vil du høre meget mere omkring de forskellige foreninger. På denne måde kan du meget bedre træffe en beslutning om hvad der passer til dig.

Tilmeld dig nedenfor og få detaljer

Se tidligere projekter her

Montecastello, Toscana

Fuldt tegnet

Aloha, Marbella

Fuldt tegnet
ajax-loader