Villa № 5

Sierra Blanca, Marbella

Hele boligens pris

Hele huset: 12.000.000 kr.

Om boligen

Velkommen til ejerkreds № 5 – en bolig i Sierra Blanca, Marbella – Sydspanien.

I denne ejerkreds bliver du medejer af intet mindre end 4 soveværelser, 4 badeværelser og et anneks på 60 m2 med eget badeværelse, stue og udsigt over huset. Her får du et hus med plads til hele familien – og mere til. 

Huset ligger kun 10 min. i bil fra de fine strande i Puerto Banus i en lukket og overvåget urbanization. Nærmeste by lige nede af vejen er Nueva Andalucia, der tilbyder dejligt restaurant liv, padel, golf og meget mere.

Her får du Marbellas absolut bedste havudsigt hele vejen fra det østlige Marbella til Gibraltar. Den sydvestlige placering giver ydermere et fremragende udsyn over søen og de flotte bjerge.

Fra den private parkeringsplads går I ned ad en trappe til huset og i entréetagen finder I det første store samlingssted, nemlig åbent køkken med udgang til både solrig og overdækket terrasse. Her finder I også det første store soveværelse med indbyggede garderobeløsninger i direkte forbindelse med det private badeværelse. Denne etage har også et gæstetoilet med adgang fra gangen. Herfra kan man også gå direkte ned til det private poolområde, som forbinder terrassen fra køkkenet.

Fra entréetagen via den østlige terrasse kommer du ned til din egen store lejlighed på 60 kvadratmeter, med stor stue og stort vinduesparti med en vidunderlig udsigt til poolen og havet i baggrunden. Der er et lille køkken, toilet og bad samt eget soveværelse – perfekt ekstra plads til overnattende gæster.

På underetagen finder du yderligere tre store soveværelser, alle med indbyggede skabe og etagen har to badeværelser med toiletter. Fra terrassen er der endnu et værelse, der kan bruges som kontor/soveværelse/depotrum. Fra det nederste niveau kan du nemt tage et par trin ned til poolområdet fra terrassen.

Fra poolområdet er der sol hele dagen og ved siden af poolen mod vest finder du store åbne arealer til liggestole og et legeområde for børn. Et trin ned fra pooldækket har du en kælder med stort potentiale og endnu et badeværelse. Her tænker vi at indrette personligt depot til alle familierne, så man kan ligge sine ting og sager og du vil tilmed også få dit eget private fitness studie. 

Husets pris indeholder forbedringer til lavthængene frugter, såsom en opdatering af “haven”, renovering af kælderen og småforbedringer af badeværelserne. 

Bliv medejer af Villa № 5 og køb op til halvdelen af boligen. Boligen vil være klar 6-12  måneder efter købet. Skriv dig op til boligen i dag eller tilmeld dig vores online infomøde for at høre mere.

Forhåndsvisning

Når vi har tilstrækkelig interesse i boligen, stifter vi selskabet til boligen, køber den, og indretter boligen til sidst efter behov. Boligen er ikke købt på forhånd. Den samlede pris inkluderer alt – dvs. boligens købssum, indretning, købsomkostninger og etableringshonorar.

Faciliteter

Lokation

Se pris og udgifter og få tilsendt materiale på boligen

Prisen inkluderer alt

Vi finder ejerkredsen, opretter et selskab, køber og indretter boligen. OBS: Alle priser er vejledende indtil huset er købt. Husets pris vil aldrig overstige estimeret pris.

Købspris

Hele huset: DKK 4.960.000kr.

1.112.844 kr.

Husets Upgrade

Renovering, Indretning, elektronik og fuld møblering

137.500 kr.

Standard Købsomkostninger i Spanien (ca. 12%)

Advokat, notar, registrering

111.000 kr.

Etableringshonorar

Selskabsstiftelse, administration, jura og planlægning

139.105 kr.

Total ⅛ ejerskab

45+ ekslusive dage om året

1.500.000 kr. + ejerudgifter

Skriv dig på venteliste til boligen gratis

Bolig sektion kontaktform

Book et møde med os.

Tilmeld dig infomøde

Tilmeld dig vores infomøde herunder og du vil få tilsendt tidspunkt og dato på mail. På infomødet vil du høre meget mere omkring de forskellige foreninger. På denne måde kan du meget bedre træffe en beslutning om hvad der passer til dig.

tilmeld infomøde form
Standard købsomkostninger i Spanien - forklaret

Ligesom du måske kender det fra Danmark, så er der en række omkostninger forbundet med køb af fast ejendom. Handelsomkostningerne er en smule højere i Spanien end i Danmark, og det skal man huske at lægge oven i husets pris.

I grove træk siger man, at man skal regne med et tillæg på 11-13% af prisen alt afhængig af boligen. Vi regner således med 12% i vores prisoverslag på boligerne. Tøv aldrig med at kontakte os, hvis du/I skulle have yderligere spørgsmål. 

Afgifter for at købe en bolig ligger på mellem 8 og 10% af boligens købspris. Dette er en afgift til staten, en “overførselsskat” eller på spansk “Impuesto de Transferencia de Propiedad”. Af de første 400.000 euro betales 8%, af de næste 300.000 euro betales 9% og 10% af prisen der overstiger 700.000€.

Køber du projektsalg betaler du ikke afgift, men derimod en såkaldt IVA på 10%. IVA står for Impuesto Sobre El Valor Añadido og er det, som i Danmark hedder moms. Udover dette, betales der yderligere 1,5% i stempelafgift ved projektsalg.

Selv om det ikke er usædvanligt, at denne udgift bliver et forhandlingspunkt mellem sælger og køber, er det oftest køber, der bærer denne omkostning.

På købsstidspunktet er det kun muligt at anslå, hvad disse omkostninger vil beløbe sig til, men det vil være ganske korrekt at vurdere dem til ca. 0,45 % af købesummen.

Igen er dette en udgift, som normalt dækkes af køberen, men det er ikke lovmæssigt bestemt. Denne udgift kan også kun gives som et overslag, først når skødet er blevet fremlagt for det pågældende tinglysningskontor, får du et præcist beløb. Men et tillæg på 0,5 % af købesummen skulle være nok til at dække udgiften.

Selvom det ikke er et krav, at man benytter en advokat, når man køber ejendom i Spanien, vil Villa no. 8 altid gøre brug af juridisk hjælp på Mallorca.

Advokatsalærerne varierer fra firma til firma, nogle kræver en procentsats af salgssummen (1-1,5 %) og andre tager en fast rate, som typisk starter fra omkring 900 euro for en enkelt tjeneste.

Vores advokat tager ca. 1% af købsprisen.

Tillægstjenester kan meget vel blive opkrævet som ekstra, men vi får selvfølgelig altid en oversigt til jer/dig før vi går i gang. 

I Spanien handles en bolig som beset, hvilket betyder at køber har undersøgelsespligt. I Spanien udarbejdes der ikke en tilstandsrapport, og der tegnes ikke en ejerskifteforsikring. Derfor undersøger vi udover den rent juridiske del og så den fysiske del. Det vil sige, specielt med huse ser vi at der er blevet tilskrevet flere kvadratmeter end hvad lovligt, som er ganske normalt – men naturligvis noget man skal være klar over ved køb. Det er selvfølgelig anbefalelsesværdig at få oplyst om dette er tilfældet og i så fald hvilke områder det gælder, hvordan situationen ser ud, om der er løsninger eller ej, eller om man kan blive berørt af dette i fremtiden, hvilket alt sammen er noget en arkitekt kan svare på.

Priser varierer efter størrelsen på grunden men ligger på omtrent 500-1500 euro. Den endelige pris vil fremgå ved valg af ejendommen.

Finansiering med Nykredit?

Kontakt os for at høre mere

Se andre ejerkredse åben for tilmelding

Villa № 4

Toscana, Italien

950.000 kr. (1/8)

Boligens værdi: 7.600.000 kr.

ajax-loader