Villa № 8

Find din egen ejerkreds og/eller vælg selv lokationen

Hele husets pris

Hele huset: x kr.

Om boligen

Efter mange forespørgsler om konkrete ejerkredse, har vi har vi nu valgt at etablere muligheden for Villa № 8. 

Vi skabte sammensæt-din-egen muligheden for at imødekomme familier eller enkeltpersoner med behov anderledes end de rammer vi selv definerer. Derfor stifter vi nu ejerkredse, hvor det kan være alt fra én familie om én bolig eller specifikke boliger på bestemte lokationer som den enkelte familie godt kunne tænke os vi lavede en ejerkreds åben for tilmelding til.

Det er faktisk ret ofte, vi har og gøre med familier der ønsker at høre mere omkring muligheden for at ligge mere eller mindre økonomisk end vores ellers alsidige mere konkrete ejerkredse. Vores nuværende setup er ret fleksibelt, da man sagtens kan købe flere andele og dermed få mere eller mindre adgang til en bolig. 

Nogen familier er allerede en del af et andet delebolig koncept, men ønsker måske noget meget konkret ved siden af, hvorfor de derfor kommer til os for at skræddersy en løsning der passer til lige præcis det de søger. Andre opsøger os også, for at vi skal bistå dem i at være en “objektiv part” i en eget sammensat ejerkreds – for eksempel to vennepar kontaktede os for at lade os stå for det hele og fungere som den uvildige part, således de kunne undgå unødvendige friktioner i deres eksisterende venskab.

Går I med drømmen om jeres helt egen bolig, hvor I gerne vil have os til at gøre det samme, som vi gør for vores familier i ejerkredsene No. 1, 2 eller 3 så er det nu muligt at få hjælp til det.

Spar 20% – find din egen ejerkreds

Hvis du sammensætter din egen ejerkreds, hvad end det er et ønske om at være alene eller allerede har samlet de andre, så tilbyder vi 20% på vores etableringshonorar for at imødekomme jeres eget arbejde i processen. 

Vi er af naturlige årsager stærkest på de lokationer, hvor vi i forvejen har et setup (Sydspanien og Mallorca) men vi vil gerne drøfte andre. Vi kan også lave boliger i Danmark – både fritids- og helårsboliger.

Ud fra jeres behov kan hjælper vi jer med at finde den helt rigtige bolig.

Udover at finde boligen, så tilbyder vi at administrere boligen, når den er klar til brug. Vi sørger for alt det praktiske – rengøring, vedligehold, havearbejde, pool-rengøring, betaling af regninger osv. Kort sagt –  alt hvad du kan komme i tanke om. Det eneste I skal fokusere på, er at nyde boligen sammen med jeres familie og venner.

I behøver ikke at synes, at Villa № 8’s koncept er er noget for jer. I kan bare godt lide bekvemmelighed, ro og orden – og at holde ferie når I har ferie. Vi vil rigtig gerne hjælpe jer.

Hvis I gerne vil i dialog om jeres muligheder i Villa No. 8 så ring til os, eller benyt kontakt formularen til højre.

Vi glæder os til at hjælpe flere familier og personer med at få opfyldt deres boligdrømme.

Forhåndsvisning

Når vi har tilstrækkelig interesse i boligen, stifter vi selskabet til boligen, køber den, eventuelt renoverer og opfrisker og indretter boligen til sidst. Billederne viser boliger til salg lige nu i dette prisleje, og fungerer som inspiration og én ide omkring hvilken bolig du kan forvente.

Faciliteter

Se pris og udgifter og få tilsendt materiale på boligen

Inklusiv vores gebyr

Vi finder ejerkredsen, opretter et selskab, køber boligen og indretter boligen. OBS: Alle priser er vejledende indtil huset er købt. Husets pris vil aldrig overstige estimeret pris.

Købspris

Hele huset: DKK X

x kr.

Husets Upgrade

Renovering, Indretning, elektronik og fuld møblering

x kr.

Standard Købsomkostninger i Spanien (ca. 12%)

Advokat, notar, registrering

x kr.

Etableringshonorar

Selskabsstiftelse, administration, jura og planlægning

10% af boligens købssum

Total ⅛ ejerskab

45+ ekslusive dage om året

Totale købssum + ejerudgifter

Tilmeld dig venteliste på boligen gratis

Bolig sektion kontaktform

Book et møde med os

Tilmeld dig infomøde

Tilmeld dig vores infomøde herunder og du vil få tilsendt tidspunkt og dato på mail. På infomødet vil du høre meget mere omkring de forskellige foreninger. På denne måde kan du meget bedre træffe en beslutning om hvad der passer til dig.

tilmeld infomøde form
Standard købsomkostninger i Spanien - forklaret

Ligesom du måske kender det fra Danmark, så er der en række omkostninger forbundet med køb af fast ejendom. Handelsomkostningerne er en smule højere i Spanien end i Danmark, og det skal man huske at lægge oven i husets pris.

I grove træk siger man, at man skal regne med et tillæg på 11-13% af prisen alt afhængig af boligen. Vi regner således med 12% i vores prisoverslag på boligerne. Tøv aldrig med at kontakte os, hvis du/I skulle have yderligere spørgsmål. 

Afgifter for at købe en bolig ligger på mellem 8 og 10% af boligens købspris. Dette er en afgift til staten, en “overførselsskat” eller på spansk “Impuesto de Transferencia de Propiedad”. Af de første 400.000 euro betales 8%, af de næste 300.000 euro betales 9% og 10% af prisen der overstiger 700.000€.

Køber du projektsalg betaler du ikke afgift, men derimod en såkaldt IVA på 10%. IVA står for Impuesto Sobre El Valor Añadido og er det, som i Danmark hedder moms. Udover dette, betales der yderligere 1,5% i stempelafgift ved projektsalg.

Selv om det ikke er usædvanligt, at denne udgift bliver et forhandlingspunkt mellem sælger og køber, er det oftest køber, der bærer denne omkostning.

På købsstidspunktet er det kun muligt at anslå, hvad disse omkostninger vil beløbe sig til, men det vil være ganske korrekt at vurdere dem til ca. 0,45 % af købesummen.

Igen er dette en udgift, som normalt dækkes af køberen, men det er ikke lovmæssigt bestemt. Denne udgift kan også kun gives som et overslag, først når skødet er blevet fremlagt for det pågældende tinglysningskontor, får du et præcist beløb. Men et tillæg på 0,5 % af købesummen skulle være nok til at dække udgiften.

Selvom det ikke er et krav, at man benytter en advokat, når man køber ejendom i Spanien, vil Villa no. 8 altid gøre brug af juridisk hjælp på Mallorca.

Advokatsalærerne varierer fra firma til firma, nogle kræver en procentsats af salgssummen (1-1,5 %) og andre tager en fast rate, som typisk starter fra omkring 900 euro for en enkelt tjeneste.

Vores advokat tager ca. 1% af købsprisen.

Tillægstjenester kan meget vel blive opkrævet som ekstra, men vi får selvfølgelig altid en oversigt til jer/dig før vi går i gang. 

I Spanien handles en bolig som beset, hvilket betyder at køber har undersøgelsespligt. I Spanien udarbejdes der ikke en tilstandsrapport, og der tegnes ikke en ejerskifteforsikring. Derfor undersøger vi udover den rent juridiske del og så den fysiske del. Det vil sige, specielt med huse ser vi at der er blevet tilskrevet flere kvadratmeter end hvad lovligt, som er ganske normalt – men naturligvis noget man skal være klar over ved køb. Det er selvfølgelig anbefalelsesværdig at få oplyst om dette er tilfældet og i så fald hvilke områder det gælder, hvordan situationen ser ud, om der er løsninger eller ej, eller om man kan blive berørt af dette i fremtiden, hvilket alt sammen er noget en arkitekt kan svare på.

Priser varierer efter størrelsen på grunden men ligger på omtrent 500-1500 euro. Den endelige pris vil fremgå ved valg af ejendommen.

Finansiering med Nykredit?

Kontakt os for at høre mere

Se andre ejerkredse åben for tilmelding

Villa № 1

Sydspanien

650.000 kr. (1/8)

Boligens værdi: 5.200.000 kr.

ajax-loader