Villa № 3

Illetes, Mallorca

Hele husets pris

Hele huset: 28.800.000 kr.

Om boligen

Denne unikke penthouselejlighed i Illetes har den mest ekstraordinære havudsigt, du kan komme i nærheden af på Mallorca. Penthouse-lejligheden fylder hele den øverste etage i ejendommen og den utrolige havudsigt dominerer fra hvert hjørne af den 204m2 store tagterrasse. Samtidig rummer Illetas mange muligheder for vækst og er et område, der endnu ikke er “mættet”. 

I denne bolig får du et stort mastersoveværelse med privat terrasse, to en-suite badeværelser og et walk in closet. Udover dette findes der to yderligere dobbeltværelser en-suite badeværelser. Den store udendørs terrasse har en spiseplads, et sommergrillkøkken med bar, et afslappende loungeområde, områder til solbadning og en infinity-pool i kanten af terrassen. Lejligheden har indbygget aircondition h/c, træ- og flisegulve, kvalitetstømrerarbejde overalt, indbyggede skabe, to garageparkeringspladser og to opbevaringsrum.

Der er indregnet småforbedringer i andelsprisen.

Med Villa No. 3 får du overrakt nøglerne til en dejlig luksusbolig på det Sydvestlige Mallorca. Mallorcas fantastiske kystlinje, kilometervis af strande, fantastiske bugter med krystalklart vand og de imponerende landskaber i Sierra Tramuntana gør den største af De Baleariske Øer til en af de mest attraktive ejendomssteder i Middelhavet. Det er også af de mest populære rejsemål i hele Europa.

Mallorca’s attraktivitet i ejendomsmarkedet er yderligere understøttet af dets enestående infrastruktur. Der er ingen anden sommerdestination, som kan nås fra næsten alle byer i Europa som Palma Lufthavn. Foruden har Mallorca over 300 solskinsdage om året. I januar, årets koldeste måned, er der en gennemsnitstemperatur på 15 grader.

Du kan komme med billige og direkte fly både fra Billund og Københavns Lufthavn. 

Bliv medejer af Villa No. 3 sammen med 2-7 andre. Boligen vil være klar 2-6 måneder efter købet afhængig af markedet. Skriv dig op til boligen i dag!

Forhåndsvisning

Når vi har tilstrækkelig interesse i boligen, stifter vi selskabet til boligen, køber den, eventuelt renoverer og opfrisker og indretter boligen til sidst. Billederne viser boliger til salg lige nu i dette prisleje og fungerer som inspiration til, hvilken bolig du kan forvente.

Faciliteter

Lokation

Se pris og udgifter og få tilsendt materiale på boligen

Skriv til os for video af boligen

Vi finder ejerkredsen, opretter et selskab, køber boligen og indretter boligen. OBS: Alle priser er vejledende indtil huset er købt. Husets pris vil aldrig overstige estimeret pris.

Købspris

Hele huset: DKK 18.750.000

2.935.000 kr.

Husets Upgrade

Renovering, Indretning, elektronik og fuld møblering

86.000 kr.

Standard Købsomkostninger i Spanien (ca. 12%)

Advokat, notar, registrering

293.000 kr.

Etableringshonorar

Selskabsstiftelse, administration, jura og planlægning

234.375 kr.

Total ⅛ ejerskab

45+ ekslusive dage om året

3.600.000 kr. + ejerudgifter

Tilmeld dig venteliste på boligen gratis

Bolig sektion kontaktform

Book et møde med os

Tilmeld dig infomøde

Tilmeld dig vores infomøde herunder og du vil få tilsendt tidspunkt og dato på mail. På infomødet vil du høre meget mere omkring de forskellige foreninger. På denne måde kan du meget bedre træffe en beslutning om hvad der passer til dig.

tilmeld infomøde form
Standard købsomkostninger i Spanien - forklaret

Ligesom du måske kender det fra Danmark, så er der en række omkostninger forbundet med køb af fast ejendom. Handelsomkostningerne er en smule højere i Spanien end i Danmark, og det skal man huske at lægge oven i husets pris.

I grove træk siger man, at man skal regne med et tillæg på 11-13% af prisen alt afhængig af boligen. Vi regner således med 12% i vores prisoverslag på boligerne. Tøv aldrig med at kontakte os, hvis du/I skulle have yderligere spørgsmål. 

Afgifter for at købe en bolig ligger på mellem 8 og 10% af boligens købspris. Dette er en afgift til staten, en “overførselsskat” eller på spansk “Impuesto de Transferencia de Propiedad”. Af de første 400.000 euro betales 8%, af de næste 300.000 euro betales 9% og 10% af prisen der overstiger 700.000€.

Køber du projektsalg betaler du ikke afgift, men derimod en såkaldt IVA på 10%. IVA står for Impuesto Sobre El Valor Añadido og er det, som i Danmark hedder moms. Udover dette, betales der yderligere 1,5% i stempelafgift ved projektsalg.

Selv om det ikke er usædvanligt, at denne udgift bliver et forhandlingspunkt mellem sælger og køber, er det oftest køber, der bærer denne omkostning.

På købsstidspunktet er det kun muligt at anslå, hvad disse omkostninger vil beløbe sig til, men det vil være ganske korrekt at vurdere dem til ca. 0,45 % af købesummen.

Igen er dette en udgift, som normalt dækkes af køberen, men det er ikke lovmæssigt bestemt. Denne udgift kan også kun gives som et overslag, først når skødet er blevet fremlagt for det pågældende tinglysningskontor, får du et præcist beløb. Men et tillæg på 0,5 % af købesummen skulle være nok til at dække udgiften.

Selvom det ikke er et krav, at man benytter en advokat, når man køber ejendom i Spanien, vil Villa no. 8 altid gøre brug af juridisk hjælp på Mallorca.

Advokatsalærerne varierer fra firma til firma, nogle kræver en procentsats af salgssummen (1-1,5 %) og andre tager en fast rate, som typisk starter fra omkring 900 euro for en enkelt tjeneste.

Vores advokat tager ca. 1% af købsprisen.

Tillægstjenester kan meget vel blive opkrævet som ekstra, men vi får selvfølgelig altid en oversigt til jer/dig før vi går i gang. 

I Spanien handles en bolig som beset, hvilket betyder at køber har undersøgelsespligt. I Spanien udarbejdes der ikke en tilstandsrapport, og der tegnes ikke en ejerskifteforsikring. Derfor undersøger vi udover den rent juridiske del og så den fysiske del. Det vil sige, specielt med huse ser vi at der er blevet tilskrevet flere kvadratmeter end hvad lovligt, som er ganske normalt – men naturligvis noget man skal være klar over ved køb. Det er selvfølgelig anbefalelsesværdig at få oplyst om dette er tilfældet og i så fald hvilke områder det gælder, hvordan situationen ser ud, om der er løsninger eller ej, eller om man kan blive berørt af dette i fremtiden, hvilket alt sammen er noget en arkitekt kan svare på.

Priser varierer efter størrelsen på grunden men ligger på omtrent 500-1500 euro. Den endelige pris vil fremgå ved valg af ejendommen.

Vi henviser til

Kontakt os for at høre mere

Se andre ejerkredse åben for tilmelding

Villa № 1

Marbella, Sydspanien

680.000 kr. (1/8)

Boligens værdi: 5.440.000 kr.

ajax-loader