Villa № 1

Marbella, Sydspanien

Hele huset/lejlighedens værdi

Hele huset: 5.440.000 kr.

Om boligen

En bolig gennem ejerkredsen i Villa № 1 er en populær, hurtig og nem måde at få ejerskab i en feriebolig på. Her bliver du medjer af en helt igennem fantastisk lejlighed beliggende i Aloha Pueblo, et af Marbellas skønneste smørhuller.

Du får to dejlige, store og lyse soveværelser, to badeværelser, åbent køkken og stue med udgang til overdækket terrasse. Sidst men ikke mindst, får du øverst en tagterrasse med panoramaudsigt over hele byen og havet. Det er sjældent, at alle parametre kan blive opfyldt, men i dette tilfælde får du det hele for den halve pris.

I byen Aloha, der er fem minutter på gåben fra boligen, finder du padel tennis, golfbaner, restaurantliv og caféer. Alt hvad hjertet begærer til alle aldre. Aloha er trygt og sikkert – og samtidig en solid og god investering i fast ejendom.

Boligen er ikke købt endnu og som altid går vores projekter ret stærkt, så skynd dig at hoppe med på vognen, hvis vi skal tage boligen af markedet. 

Denne forening er velegnet til dig, der nyder at rejse alene, med partner, den nærmeste familie eller venner. Der er sovepladser til minimum fire personer, og vi går altid efter den bedste udsigt og/eller pool. Infrastrukturen til Marbella-området er absolut fantastisk. Du kan komme med billige, hurtige og direkte fly både fra Billund og Københavns Lufthavn hele året rundt.

Forhåndsvisning

Når vi har tilstrækkelig interesse i boligen, stifter vi selskabet til boligen, køber den, eventuelt renoverer og opfrisker og indretter boligen til sidst. Billederne viser boliger til salg lige nu i dette prisleje og fungerer som inspiration og giver en ide om, hvilken bolig du kan forvente.

Faciliteter

Lokation

Se pris og udgifter og få tilsendt materiale på boligen

Skriv til os for video af boligen

Vi finder ejerkredsen, opretter et selskab, køber boligen og indretter boligen. OBS: Alle priser er vejledende, indtil huset er købt. Andelens pris vil aldrig overstige estimeret pris.

Købspris

Hele huset: DKK 4.000.000

500.000 kr.

Upgrade

Renovering, Indretning, elektronik og fuld møblering

50.000 kr.

Standard Købsomkostninger i Spanien (ca. 9-10%)

Advokat, notar, registrering i Spanien

60.000 kr.

Etableringshonorar

Selskabsstiftelse, administration, jura og planlægning

67.000 kr.

Total ⅛ ejerskab

45+ ekslusive dage om året

677.000 kr. + ejerudgifter

Tilmeld dig venteliste på boligen gratis

Bolig sektion kontaktform

Book et møde med os.

Tilmeld dig infomøde

Tilmeld dig vores infomøde herunder og du vil få tilsendt tidspunkt og dato på mail. På infomødet vil du høre meget mere omkring de forskellige foreninger. På denne måde kan du meget bedre træffe en beslutning om, hvad der passer til dig.

tilmeld infomøde form
Standard købsomkostninger i Spanien - forklaret

Ligesom du måske kender det fra Danmark, så er der en række omkostninger forbundet med køb af fast ejendom. Handelsomkostningerne er en smule højere i Spanien end i Danmark, og det skal man huske at lægge oven i husets pris.

I grove træk siger man, at man skal regne med et tillæg på 11-13% af prisen alt afhængig af boligen. Vi regner således med 12% i vores prisoverslag på boligerne. Tøv aldrig med at kontakte os, hvis du/I skulle have yderligere spørgsmål. 

Afgifter for at købe en bolig ligger på mellem 8 og 10% af boligens købspris. Dette er en afgift til staten, en “overførselsskat” eller på spansk “Impuesto de Transferencia de Propiedad”. Af de første 400.000 euro betales 8%, af de næste 300.000 euro betales 9% og 10% af prisen der overstiger 700.000€.

Køber du projektsalg betaler du ikke afgift, men derimod en såkaldt IVA på 10%. IVA står for Impuesto Sobre El Valor Añadido og er det, som i Danmark hedder moms. Udover dette, betales der yderligere 1,5% i stempelafgift ved projektsalg.

Selv om det ikke er usædvanligt, at denne udgift bliver et forhandlingspunkt mellem sælger og køber, er det oftest køber, der bærer denne omkostning.

På købsstidspunktet er det kun muligt at anslå, hvad disse omkostninger vil beløbe sig til, men det vil være ganske korrekt at vurdere dem til ca. 0,45 % af købesummen.

Igen er dette en udgift, som normalt dækkes af køberen, men det er ikke lovmæssigt bestemt. Denne udgift kan også kun gives som et overslag, først når skødet er blevet fremlagt for det pågældende tinglysningskontor, får du et præcist beløb. Men et tillæg på 0,5 % af købesummen skulle være nok til at dække udgiften.

Selvom det ikke er et krav, at man benytter en advokat, når man køber ejendom i Spanien, vil Villa no. 8 altid gøre brug af juridisk hjælp.

Advokatsalærerne varierer fra firma til firma, nogen kræver en procentsats af salgssummen (1-1,5 %) og andre tager en fast rate, som typisk starter fra omkring 900 euro for en enkelt tjeneste.

Vores advokat tager ca. 1% af købsprisen.

Tillægstjenester kan meget vel blive opkrævet som ekstra, men vi får selvfølgelig altid en oversigt til jer/dig. før vi går i gang. 

I Spanien handles en bolig som beset, hvilket betyder, at køber har undersøgelsespligt. I Spanien udarbejdes der ikke en tilstandsrapport, og der tegnes ikke en ejerskifteforsikring. Derfor undersøger vi udover den rent juridiske del også den fysiske del. Det vil sige, specielt med huse ser vi, at der er blevet tilskrevet flere kvadratmeter end hvad lovligt er, som er ganske normalt – men naturligvis noget man skal være klar over ved køb. Det er selvfølgelig anbefalelsesværdig at få oplyst om dette er tilfældet og i så fald, hvilke områder det gælder, hvordan situationen ser ud, om der er løsninger eller ej, eller om man kan blive berørt af dette i fremtiden, hvilket alt sammen er noget en arkitekt kan svare på.

Priser varierer efter størrelsen på grunden men ligger på omtrent 500-1500 euro. Den endelige pris vil fremgå ved valg af ejendommen.

Finansiering med Nykredit?

Kontakt os for at høre mere

Se flere ejerkredse åben for tilmelding

ajax-loader