Villa Buggiano

Toscana, Italien

Hele boligens pris

Hele huset: 10.800.000 kr.

Om boligen

Efter stor efterspørgsel og venteliste på vores forrige projekt i Toscana, har vi nu valgt at åbne op for en ny ejerkreds i Toscana. 

Huset er en smuk villa beliggende i de dejlige bakker i den hyggelige landsby Buggiano, kun få minutter fra indkøbsmuligheder og et stort udvalg af restauranter og butikker.

Villaen er i exceptionel god stand og inddelt i to etager. Underetagen består af to store stuer og et åbent køkken p.t. Her river vi en væg ned mellem stuerne således alle tre rum forbindes. Desuden finder man også et toilet i underetagen som naturligvis bliver renoveret.

Overetagen består af 4 store soveværelser som alle laves til ensuite. Alle værelserne har en formidabel udsigt udover det toscanske landskab og kommende pool område.

Fra underetagen og alle stuer laver vi direkte udgang til det kommende pool område. Her vil I få en infinity pool med egen vandkilde, hvilket vil sige “gratis vand” og derfor super billig i drift. Desuden river vi eksisterende ekstra tilbygninger ned og bygger en overdækket terrasse til skygge om sommeren og hygge i lavsæsonen. Der vil yderligere blive bygget en udendørs pizzaovn og hele haven vil blive renoveret.

Til huset hører nabogrunden også til, hvortil man kan søge om tilladelse til at bygge senere hen. Først og fremmest, sikrer det jeres primære hus at ingen andre kommer og bygger noget generende ved siden af jer. Sekundært, er det en interessant investeringsmulighed hvortil de mange muligheder giver rig økonomisk gevinst på den længere bane.

Ejendommen er perfekt beliggende i det smukke bakkede landskab i Buggiano, lige mellem Lucca og Firenze. Her er du kun en kort køretur fra de fleste af Toscanas mest kendte landsbyer og seværdigheder, samt strandene ved kysten.

Få hundrede meter fra ejendommen ligger en lille, charmerende landsby, med fine restauranter. Den nærmeste by med større restauranter, dagligvarebutikker mm ligger 2 km fra ejendommen, mens Montecatini Terme, som byder på et stort udvalg af gode restauranter, butikker, supermarkeder og alle andre fornødenheder, ligger 5 km fra villaen. De smukke og hyggelige byer Pistoia og Prato ligger også inden for kort køreafstand.

Ejendommen er beliggende ca. 45 km. fra begge Toscanas internationale lufthavne (Pisa og Firenze), og da motorvejen kun ligger 10 minutters kørsel væk, kan lufthavnene nås på under en time.

Forhåndsvisning

Når vi har tilstrækkelig interesse i boligen, opretter vi en ejerkreds, køber den, istandsætter og renoverer og slutteligt indretter boligen fra ende til anden. Boligen er ikke købt på forhånd. Den samlede pris inkluderer alt – dvs. boligens købssum, indretning, købsomkostninger og etableringshonorar.

Billederne der vises, er hvordan vi påtænker boligen vil komme til at se ud til slut.

Faciliteter

Lokation

Se boligen fra oven - skriv til os for flere videoer

Se pris og udgifter og få tilsendt materiale på boligen

Prisen inkluderer alt

Vi finder ejerkredsen, opretter et selskab, køber og indretter boligen. OBS: Alle priser er vejledende indtil huset er købt. Husets pris vil aldrig overstige estimeret pris.

Købspris + renovering

Hele huset: DKK 8.195.000kr.

1.027.500 kr.

Husets Upgrade

Indretning, elektronik og fuld møblering

87.500 kr.

Standard Købsomkostninger i Italien (ca. 10-12%)

Advokat, notar, registrering

100.000 kr.

Etableringshonorar

Selskabsstiftelse, administration, jura og planlægning

135.000 kr.

Total ⅛ ejerskab

45+ ekslusive dage om året

1.350.000 + ejerudgifter

Skriv dig på venteliste til boligen gratis

Bolig sektion kontaktform

Tilmeld dig infomøde

Tilmeld dig vores infomøde herunder og du vil få tilsendt tidspunkt og dato på mail. På infomødet vil du høre meget mere omkring de forskellige foreninger. På denne måde kan du meget bedre træffe en beslutning om hvad der passer til dig.

tilmeld infomøde form
Standard købsomkostninger i Italien - forklaret

Ligesom du måske kender det fra Danmark, så er der en række omkostninger forbundet med køb af fast ejendom. Handelsomkostningerne er en smule højere i Italien end i Danmark, og det skal man huske at lægge oven i husets pris.

I grove træk siger man, at man skal regne med et tillæg på 11-15% af prisen alt afhængig af boligen. Vi regner således med 12% i vores prisoverslag på boligerne. Tøv aldrig med at kontakte os, hvis du/I skulle have yderligere spørgsmål. 

Ejendomsoverførselsskat: Hvis man ønsker at have fast bopæl i Italien, skal der i forbindelse med skødets underskrift betales en afgift til staten svarende til 3-4 % af den offentlige ejendomsvurdering. Skal ejendommen benyttes som feriehus, stiger beløbet til 9 %.

Hvis huset ikke er nyt og ikke tidligere har været handlet, beregnes ovennævnte omkostninger på købesummen og ikke på den offentlige ejendomsvurdering.

Udgift til notaren, der beregnes i henhold til faste pristabeller ud fra købesummen

På købsstidspunktet er det kun muligt at anslå, hvad disse omkostninger vil beløbe sig til.

Ejendomsskat, den såkaldte ICI, svarer til 0,3% p.a. af den offentlige ejendomsvurdering. 

Villa No. 8 bruger altid juridisk hjælp i forbindelse med et boligkøb.

Advokatsalærerne varierer fra firma til firma, nogle kræver en procentsats af salgssummen (1-1,5 %) og andre tager en fast rate, som typisk starter fra omkring 900 euro for en enkelt tjeneste.

Vores advokat tager ca. 1% af købsprisen.

Tillægstjenester kan meget vel blive opkrævet som ekstra, men vi får selvfølgelig altid en oversigt til jer/dig før vi går i gang. 

I Spanien og Italien handles en bolig som beset, hvilket betyder at køber har undersøgelsespligt. I Spanien udarbejdes der ikke en tilstandsrapport, og der tegnes ikke en ejerskifteforsikring. Derfor undersøger vi udover den rent juridiske del også den fysiske del. Det vil sige, specielt med huse ser vi at der er blevet tilskrevet flere kvadratmeter end hvad lovligt, som er ganske normalt – men naturligvis noget man skal være klar over ved køb. Det er selvfølgelig anbefalelsesværdig at få oplyst om dette er tilfældet og i så fald hvilke områder det gælder, hvordan situationen ser ud, om der er løsninger eller ej, eller om man kan blive berørt af dette i fremtiden, hvilket alt sammen er noget en arkitekt kan svare på.

Priser varierer efter størrelsen på grunden men ligger på omtrent 500-1500 euro. Den endelige pris vil fremgå ved valg af ejendommen.

Vi henviser til Nykredit

Kontakt os for at høre mere

Se andre projekter herunder

ajax-loader