Mød Cecilie Stampe, Slow Living Spaces

En visionær skaber af unikke rum og Villa No. 8's indretningsekspert i Toscana, Italien

Kategori

Interview

Skrevet af

Villa No. 8

Udgivet

April 2024

I jagten på æstetik og harmoni skiller Cecilie Stampe sig ud som en visionær skaber af unikke rum. Med en passion for indretningsdesign og æstetik har Cecilie viet sit arbejde til at forvandle boliger til personlige oaser, der indhyller beboerne i skønhed og komfort, som skaber en følelse af ro og velvære for ejerne i Villa No. 8s ferieboliger.

“Jeg tror på, at et hjem ikke blot skal være smukt at se på, men også en kilde til glæde og velvære for dem, der bor der.”

- Indretningsekspert Cecilie Stampe

Hvad ledte dig ind i verdenen af indretningsdesign, og hvad har været nogle af dine mest betydningsfulde erfaringer inden for dette felt?

Cecilie: Jeg grundlagde Slow Living Spaces ud fra min passion for indretning og design. Evnen til at skabe et sted, der forener funktionalitet med stil, har altid fascineret mig. Nogle af mine mest mindeværdig oplevelser stammer fra projekter i USA, hvor jeg indrettede private boliger, der blev tilpasset til hver families unikke stil

“Indretningsdesign er ikke kun mit job, det er en integreret del af, hvem jeg er.”

- Indretningsekspert Cecilie Stampe

Kan du dele lidt om din baggrund og uddannelse inden for indretningsdesign?

Cecilie: Jeg er 100% selvlært og drevet af min passion for design. Indretningsdesign er ikke kun mit job, det er en integreret del af, hvem jeg er.

Hvordan ser du din egen stil eller tilgang til indretningsdesign, og hvordan har den udviklet sig gennem din karriere?

Cecilie: Gennem årene har jeg udviklet en stil, der kombinerer moderne og traditionelle elementer. Jeg tilpasser altid min tilgang til hvert projekt for at sikre, at designet matcher mine kunders præferencer.

Hvad tiltrak dig specielt ved at arbejde med Villa No. 8, og hvad ser du som de unikke udfordringer og muligheder ved konceptet?

Cecilie: At skabe et hjem til 8 familier har sine udfordringer, især når det handler om at finde balancen mellem funktionalitet og æstetik. Det kræver, at vi designer rum, der fremmer samvær og samtidig giver plads til privatliv. Otte familier skal føle sig hjemme i én bolig og det sætter krav til, hvordan vi designer husene. Jeg tror på, at man ved at være tro mod det lokale område og livsstil, kan skabe et unikt feriehus, som hver familie vil slappe af i. Med tiden vil huset komme til at føles som “your home away from home”.

Hvordan inspirerer du dig, når du designer rum til fælles brug og sikrer samtidig, at hver familie føler sig hjemme?

Cecilie: Jeg lader mig inspirere af hvert områdes unikke karakteristika og forsøger at inddrage naturens og historiens elementer i designet. Det er vigtigt for mig at forstå hver families behov og skabe et rum, der føles hjemligt for alle. Opbevaring og mulighed for at få stillet de essentielle behov på ens ferie, såsom spil, pool, udstyr, brænde til pejsen, håndklæder mv., er en stor prioritet i indretningen.

“Mit mål er at skabe et rum, der danner den perfekte ramme for deres ferieoplevelse.”

- Indretningsarkitekt Cecilie Stampe

Hvordan sikrer du, at din indretning fremmer både samvær og privatliv for de forskellige familier i boligen?

Cecilie: Jeg skaber en balance mellem åbne fællesområder og private rum, der indbyder til afslapning og ro. Fællesområderne er designet til samvær, mens de private rum giver mulighed for at trække sig tilbage.

Hvad håber du, at folk vil føle eller opleve, når de træder ind i de rum, du har designet for Villa No. 8?

Cecilie: Jeg håber, at hver familie vil føle sig hjemme og have en følelse af ejerskab. Mit mål er at skabe et rum, der danner den perfekte ramme for deres ferieoplevelse.

Se åbne ejerkredse

læs mere om villa no. 8

ajax-loader